Frankrike, Vigan (Le)
Företaget THOCAVEN är specialiserat på uppfödning av ankor. Vi utfodrar ankorna med korn för att säkerställa hälsosamma och naturliga produkter. Vi erbjuder ett komplett sortiment av ankkött såsom foie gras, bröstfiléer, confit, tournedos, rillettes, korvar, lår...
... från Cahors för att inkludera dem i våra beredningar. Vi erbjuder ankkött i form av confiterade lår, gizzards, magret torkat med salt från Guérande eller med foie gras, confiterade och/eller torkade korvar, fyllda mular och många andra läckerheter att avnjuta... Vi har blivit medaljerade varje år i fem år i rad i den allmänna jordbrukstävlingen i Paris (guld- och silvermedaljer). Dessutom är vi...
Frankrike, Laguiole
DROSERA GOURMANDE är ett företag som specialiserar sig på hantverksmässig tillverkning av regionala livsmedelsspecialiteter. DROSERA GOURMANDE producerar därmed många livsmedel baserade på anka, såsom foie gras, block av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confit, anklår, etc. Företaget erbjuder även tripoux, korvar, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner för aperitif och terriner av vilt.
Portfölj (2)
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL belägen i Aurillac är specialiserad på produktion av charkuterivaror. La Maison producerar skinkor, korvar, terriner, fritons, Auvergne-paté och typiska charkuteriprodukter som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potatiskaka. Färska skinkor fryses aldrig, de salteras för hand med torrt salt och enligt den traditionella Auvergne-metoden. Torkningen och mognaden av skinkorna varar i 7 månader. Korvarna och charkuterierna tillverkas på gammaldags vis med samma hantverk. La Maison förenar moderna tekniker med gammalt hantverk för att producera exceptionella produkter.
Frankrike, Avignon Cedex 9
PALGA INTERNATIONAL, grundat 1979, designar originella system för bearbetning och formning av livsmedel, effektivisering av deras tillverkningsmetoder och integration i produktionslinjer, stora som små. Vi är tillverkare av automatiska, semi-automatiska eller manuella spettmaskiner. Vi tillhandahåller även korvmaskiner som möjliggör formning av korvar i växtbaserat omslag. Med vår Palgacol...
Frankrike, Fraisses
Företaget EMSENS är en världsledande tillverkare och designer av maskiner för livsmedelssektorn. Från tillverkning av industriella eller hantverksmässiga spett till skärning av bacon och osso buco, snackingmaskiner eller för att binda korvar, kan EMSENS möta de specifika behoven hos alla aktörer inom livsmedelsindustrin. Alltid i framkant av teknologin kan vi designa och tillverka skräddarsydda...
Frankrike, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER i Lorp sentaraille hämtar rikedom från sin hantverksskicklighet och har under många år med noggrannhet utvecklat kvalitetsprodukter inom charkuterier, i full respekt för traditionen av "Terroir". Företaget utvecklas inom högkvalitativa produkter såsom: lufttorkade skinkor, korvar, färsk charkuterivaror, etc....
Vi tillverkar och distribuerar en rad frysta produkter från den réunionesiska gastronomin över hela Frankrike och Europa, såsom - bouchons, nems, samoussas, samoussasdeg, fiskbullar, bonbonpiments, kreolska korvar och rökta korvar, sarcive, rökigt magert fläsk och rökig fågel. Leveranserna utförs av en ledande kyltransportör på marknaden för att säkerställa en kvalitetsservice. Vår webbplats...
Frankrike, Ramillies
Leverantörer av kryddor för kyckling, mexikanska kryddor, kryddor för merguez, kryddor för korvkött med eller utan färgämnen, kryddor för grillkorv, kryddor för pâtéer, kryddor för torra korvar, kryddor för vitlökssalami, tillsatser för skinka. Leverantörer av aluminiumförpackningar för catering, plastbehållare, bestick, livsmedelsrengöringsmedel. Livsmedelsbaktericider.
Frankrike, Amancy
... kvalitetspriserna... Inga hemligheter, bara sunt förnuft i smaken, steg för steg. I grunden de bästa råvarorna, kött som är uteslutande franskt. Val av de mest smakrika, magra fläskköttstyckena, axlar, skinkor, bröst... Som inte ger den där vätskan som får vågen att svälla! "Husets" kryddningar, de som andas kryddor och aromer från Savojen, råa. Fyllning i naturliga tarmar och självklart manuell snörning. Långt ångande, hantverksmässig rökning med trä och örter från våra marker, torkning på gammalt vis för våra korvar, korvar, chipolatas, merguez från Haute-Savoie... Försäljning online och direkt!
Frankrike, Rungis Cedex
...fjäderfä och lagrade ostar. Vi levererar varje dag till cirka 250 kunder: offentliga eller företagsrestauranger, cateringföretag och hotell. För detta har vi en flotta av ett tjugotal kylbilar som färdas genom Paris och dess förorter varje dag. ALAZARD, den lilla parisiska gården är SPECIALIST PÅ MEJERIPRODUKTER FÖR RESTAURANGER. I hjärtat av den största marknaden i världen för färska produkter hittar vi alla produkter för dig: mejeriprodukter, ostar, kött, korvar, mjöl och bröd, frukter och grönsaker, rökt lax, mjöl och ägg... Frakt, leveranser i Parisregionen.
Frankrike, Frespech
Det familjeägda företaget SOULEILLES FOIE GRAS producerar gåslever från generation till generation. En traditionell uppfödning, en hälsosam kost, en respektfull utfodring av djuren och en unik hantverksteknik gör att företaget kan producera produkter av hög kvalitet. Förutom gåslever erbjuder företaget sina kunder terriner, patéer, gåsleverkrämer, bröstfiléer, korvar, grattons, gizzards, andebröst, andertournedos, andkorvar, andkotletter, etc. Det marknadsför även läckra rätter.
Frankrike, Parlan
La Maison Laborie, som grundades 1932, är specialiserad på charkuterier från Auvergne. Produkter från Laborie tillverkas hantverksmässigt, de är autentiska och smakrika. Köttet har franskt ursprung och flera av Labories produkter är medaljbelönta. La Maison erbjuder ett brett utbud av traditionella charkuterier som inkluderar: torra skinkor från Auvergne, torra korvar, torra korvar, bröst, burkar, konserver, presentlådor, etc.
Frankrike, Les Aldudes
Företaget PIERRE OTEIZA producerar regionala livsmedel. Vi erbjuder skinkor, bukspott, bröstfiléer, korvar, chorizo, garbures, soppor, gåslever, rillettes, patéer, konserver, cassoulet, ostar och vin. Vi distribuerar våra produkter i Frankrike och för export.
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
Producent av andouillettes för stormarknader, RHD, restaurangverksamhet utanför hemmet, grossister, inköpscentraler. Tillverkare av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel och andouillettes Champenoises av rent fläskkött. Andouiller av landet 100% fläskkött förpackade i vakuum. Andouiller La Saumuroise 100% fläskkött förpackade i vakuum. Tillverkare av gammaldags vit blodpudding, extra magra korvar förpackade i vakuum. Andouillettes au Saumur Champigny förpackade i vakuum. Producent av charkuterier för stormarknader, RHD...
Frankrike, Prades
... kommersiell kyla; torkrum för ostar, skinkor och korvar; avtagbara kylrum; förvaringslösningar och hyllsystem enligt hygienstandarder; isolerade industriella paneler; laboratoriebyggnader (osttillverkning, kök, etc...); industriella kök (spisar, fläktar, rostfria utrustningar); luftkonditionering för särskilt bruk och fordon; utrustning för barer, restauranger (kaffemaskiner, ismaskiner, etc...), butiker (kylmontrar, vågar, skärverktyg, etc...), bagerier och tvättinrättningar (tvättmaskiner, torktumlare, kalandreringar, etc...)...
Frankrike, Pleucadeuc
BRITEK erbjuder industriella maskiner för bearbetning, tillagning och förpackning av livsmedel, både nya och begagnade: saltlösningsinjektorer, automatiska köttkvarnar, blandare och knådare, skärare, vakuumtryckare, kompletta linjer för produktion av köttfärs i förpackningar och korvar i naturligt hölje, frysta köttklippare, elektriska grytor, ånggrytor, elektriska grytor med oljebad, tillagningsceller, rökning, vakuumförpackare, varmvattenretraktionskar, manuella och automatiska klippmaskiner. BRITEK exporterar över hela världen.
Frankrike, Domont
ENS casing är specialiserat på försäljning och distribution av HALAL naturliga tarmar (får och nötkreatur) avsedda för tillverkning av dina charkuterier, merguez, korvar, salami. ENS casing är distributör för företaget BOA (Boyauderie des Alpes - Frankrike). Vårt företag har också exklusivitet på deras produkter som kommer från Algeriet (Jus el-Arabi, vinäger, apelsinblomsvatten, osv.) på den franska marknaden. Med vänliga hälsningar.
Frankrike, Montreuil Bellay
För din njutning låter Roger BODET, mäster charkuterist, dig upptäcka hela sin talang och sitt kunnande genom ett brett utbud av torra korvar. Formade i naturliga tarmar, placeras korvarna sedan i ett torkrum där de gradvis förs till en idealisk temperatur som gynnar utvecklingen av smaker och de ytliga blommor som är så karakteristiska för en bra torrkorv. Det är det steg där de får mest omvårdnad eftersom de sedan måste kylas ner i noggrant tidsbestämda steg. Sedan kommer tiden för mognad i torkrum under noggrant övervakade temperatur- och fuktighetsförhållanden under flera veckor.
Frankrike, Quimperle
Upptäck Bigards produkter, recept och kostråd, nummer 1 inom köttbranschen i Frankrike. Upptäck Bigards produkter: köttfärs, korvar, carpaccio, fyllda grönsaker, merguez... BIGARD:s slakterier erbjuder dig ben och vakuumförpackat kött från noggrant utvalda djur. Vår försäljningsavdelning erbjuder en personlig service och hög kvalitet oavsett dina behov. Vildsvin VPF, Certifierat Bretagne-gris, Label Rouge-gris, Label Rouge-bondegris, Gris Filière Bleu Blanc Cœur... Köttdjur, unga nötkreatur, tjurar, mjölkkor... BIGARD erbjuder ett brett utbud av produkter som Label Rouge-lamm.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play