Frankrike, La Chapelle Sur Erdre
... till alla sektorer inom livsmedelsindustrin: bageri-konfektyr, mejeriprodukter, färdigrätter, fiskprodukter, charkuterier, salting, fjäderfä, frukt och grönsaker, handel, köttbranschen. VIF erbjuder anpassade lösningar för varje företagsstorlek, från små företag med ett tiotal anställda, till medelstora och stora koncerner. VIF:s erbjudanden täcker nu alla funktioner: produktion, hantering av fysiska flöden, kommersiell förvaltning, logistik, orderberedning, inköp...
Frankrike, Versailles
Företaget MEDITERRANEE PARFUMS ET AROMES är specialiserat på söta aromer för olika tillämpningar såsom konfektyr, drycker, mejeriprodukter, glassdesserter och småkakor. Vi utvecklar också doftkompositioner för toalettvatten, kosmetika och rengöringsmedel.
Frankrike, Arandon
...Välkommen till Cristal'Sac beställningsplattform! Din tillverkningspartner för förpackningar av livsmedelspåsar avsedda för godis, konfektyr, kakor, tårtor, choklad, drageer, örter, presenter, etc... De lägsta priserna på marknaden och minimala fraktkostnader (fraktkostnader indexerade efter vikt) Vi erbjuder följande produkter: - Kartongbottenpåsar - Rektangulära SOS-påsar eller avskurna - Platta påsar utan eller med veck - Rektangulära SOS-påsar eller avskurna smulfria - Kristallkoner - Ecru kraftpåsar med eller utan kristallfönster - Cellofanband och klämmor för stängning...
Frankrike, Marmoutier
Företaget KARL SCHNELL designar och tillverkar maskiner och anläggningar för industriell bearbetning av produkter baserade på kött eller smält ost, djurfoder, cateringrätter och konfektyr. KARL SCHNELL:s produktionssortiment erbjuder en komplett palett av produkter för livsmedelsindustrin, från enskilda maskiner till kompletta produktionslinjer, från mottagning av råvaror till portionering...
Frankrike, Champagne-Au-Mont-D'or
...inklusive drycker, konfektyr och mejeriprodukter, och kan konsumeras direkt och säkert när som helst under produktionsprocessen, som ingredienser och inte som tillsatser. GNT betjänar mer än 100 länder, har två produktionsanläggningar och tio platser världen över.
Frankrike, Gradignan
... ÉTIQUETTES vinproducenter och handelsföretag, liksom konfektyr-, livsmedels-, kosmetik- och hälsoföretag, en erfaren industriell partner med starka kapaciteter inom skapande, produktion och investering. AUTAJON ÉTIQUETTES ATLANTIQUE erbjuder sina kunder olika typer av tryck och bearbetning: Flexo, Offset, Guldtryck i varmt och kallt, Prägling, Avskiljning, etc.
Frankrike, Damigny
Etablissement Havard välkomnar och rådgiverar dig för att lyckas med dina mottagningar, så att din ceremoni blir ett oförglömligt ögonblick. Företaget har funnits i fyra generationer och har stor erfarenhet inom livsmedelsbranschen. Etablissement Havard kan tillhandahålla råvaror för bageri och konfektyr, utrustning, yrkeskläder samt porslin, dukar, servetter och bordsdekoration för att underlätta organiseringen av dina evenemang.
Frankrike, Rixheim
Hitta vår butik för dina ceremonier Bröllop och tillbehör, Dop, kommunion, Födelsedagar: Godisaskar, Chokladgodis, mandelgodis, avolagodis, konfektyr. Alla dina tillbehör och dekorationer för bröllopssal och bord, Inbjudningskort, Placeringskort. Diadem, smycken och bröllopsprydnader. Vår webbplats som är dedikerad till fest och bröllop har berikats med ett stort urval av bröllopsdekorationer...
Frankrike, Mettray
... de största namnen inom livsmedelsindustrin inom kött, fisk, ost, bakverk, frukt och grönsaker, konfektyr eller färdigrätter. I över 30 år har FILPACK arbetat för att utforma de bästa förpackningslösningarna för distribution av frukt och grönsaker. Med verksamhet på 4 platser omfattar FILPACK-gruppen FILPACK INDUSTRIE, FILPACK EMBALLAGE, förpackning för frukt och grönsaker, FILPACK AGRICOLE, produktion och skydd av grödor och TECHNIPAC, design och tryck för förpackningar.
Frankrike, Méry
SODEVA är ett företag specialiserat på skärprocesser. Vi förser livsmedelsindustrin med maskiner för ultraljudsskärning för ost, charkuterier, bröd, frysta produkter och konfektyr. Vi designar skräddarsydda ultraljudsvibrationssystem för skärning och siktning som charkuterister, ostmakare, bagare, chokladtillverkare och konfektyrproducenter behöver. Vi innovativt ständigt för att erbjuda...
Frankrike, Saint Maur Des Fossees
Sté Médicis, specialist på konfektyr och chokladgodis med mandlar, krispig nougat, i form av dragéer. Nya smaker: karamell med Guérande-salt, gianduja, nougatkräm, cappuccino av ren arabica.
Frankrike, Six Fours Les Plages
Företaget Péchés Gourmand är en fabrik för kakor och konfektyr. Det som har skapat dess rykte är kvaliteten på dess produkter, samt sättet de tillverkas på. Faktum är att det är genom att följa en tillverkningsprocess som respekterar de renaste traditionerna som smaken och kvaliteten på produkterna förblir unik.
Frankrike, Bordeaux
... partnerskap har utvecklats, vilket har gjort företaget till en av marknadsledarna i Frankrike (1000 ton kaffe, 150 ton te, 1000 ton socker och 100 ton kakao). Destination erbjuder ett noggrant urval av produkter som kommer från ekologiskt jordbruk och rättvis handel. Kaffe, te, kakao, socker, honung, fruktdesserter, konfektyr, kex, pålägg, färdigrätter, vin, mer än 500 ekologiska produkter… Varje ekologisk produkt väljs ut av Destination's experter enligt en specifik kravspecifikation när det gäller smak och spårbarhet.
Frankrike, Sars et Rosières
Fizzy verkar inom godis- och barnuniversumet med sin huvudsakliga verksamhet inom handel och representation av europeiska företag som tillverkar konfektyr. Candy Concept är den lekfulla kombinationen av en behållare och en traditionell eller modern konfektyr. Det är också ett koncept som 100% uppfyller barnens förväntningar och som ger föräldrarna trygghet genom en genomarbetad kvalitetsprocess!
Frankrike, SAINT GERMAIN LAVAL
La Boîte En Fer säljer förpackningar för te, kaffe, kakao, konfektyr, tvål och dofter samt ett stort utbud av livsmedelsbehållare. La Boîte En Fer ansvarar för distributionen av alla typer av dekorerade metallådor som förnyas två gånger om året. Är du rostare, chokladtillverkare, konfektyrproducent, driver du en inredningsbutik, presentbutik eller doftbutik, eller ansvarar du för inköp för en...
Frankrike, Saint Hilaire de Chaléons
PROCYS utvecklar, designar och tillverkar skräddarsydda automatiserade industriutrustningar för livsmedelssektorn. PROCYS är specialiserat inom områdena småkakor, bakverk, wienerbröd, choklad, konfektyr... och är involverat från tillverkningens utgång (ugn, friterare, formar) till inmatning i förpackningsmaskiner. PROCYS anpassar sina lösningar efter kundernas krav för att uppfylla...
Frankrike, Cuers
... produkter (LOGO osv.). Ett sortiment för att fylla montrarna (Gressins, Chips, Croutons, Panettones...). Även chokladpraliner och formar för jul- och påskperioderna samt klubbor och friteringar. Konfektyr med nougatkakor. Regionala produkter som tapenader och calissons. Och alla dessa partners, med en enda effektiv och diskret leveranstjänst. Leverantörer till bagare sedan 1986. Ädla råvaror, hantverkskunskap och framför allt ett utsökt resultat.
Frankrike, Nogent-Sur-Seine
...I över 40 år har företaget GAGET (Ekocertifierad ekologisk) utvecklat sin expertis inom skapandet av unika smaker för livsmedelsindustrin. I sitt högteknologiska laboratorium skapar de speciella smaker, kaffeextrakt (Arabica, Robusta, blandningar av Arabica/Robusta), karameller (Aromatisk flytande karamell, Karamell med saltat smör, Karamell med mjölk) och fruktberedningar (Citrusfrukter, Gula frukter, Röda frukter, Exotiska frukter, Morötter och Rabarber), avsedda för färska mejeriprodukter (dessertgrädde, yoghurt), glass, frysta eller mjölkbaserade desserter, bakverk och konfektyr.
Frankrike, Saint-Raphaël
Bagerier, Konfektyr, Chokladtillverkare, Alsaciska specialiteter, Delikatesser från Provence, Kanderade frukter. Öppet från tisdag till lördag: 6:30-19:00 Onlineförsäljning av våra konfektyrer på: www.le-provencal.net...
Frankrike, Perpignan
Det var 1995 som dotterbolaget DIPA skapades och utvecklades av Cemoi-gruppen. DIPA grundades för att möta behoven hos yrkesverksamma inom restaurangbranschen (chokladtillverkare, bagare och glassmakare) som har särskilda krav på choklad och konfektyr. DIPA drar nytta av den kvalitet på choklad som produceras av Cemoi, som bland annat har en fabrik i Elfenbenskusten som gör det möjligt att följa...
Pâtisserier och läckerheter, Stéphane Glaciers skola, är avsedd för både entusiaster och yrkesverksamma inom livsmedelsbranschen. Stéphane Glacier erbjuder yrkesverksamma fördjupningskurser i bakverk, konfektyr och choklad enligt ett fastställt schema för året. Vi erbjuder ett fyrtiotal kurser ledda av Stéphane Glacier, Jérôme Le Teuff, hans konditor, samt ett tiotal talangfulla och mycket erkända medarbetare. Skolan erbjuder också utbildningar på plats hos hantverkarna, samt demonstrationer för stora varumärken för att främja det franska bakverkskonsten både i Frankrike och utomlands.
Frankrike, La Teste
...Sedan 1935 har O SORBET D'AMOUR varit en hantverksglassmakare. Företaget är specialiserat på tillverkning av hantverksmässiga glasser och sorbeter. Det erbjuder mer än 100 smaker av glasser och sorbeter. O SORBET D'AMOUR erbjuder också frysta desserter (vacherin, norsk omelett, tiramisu...) samt konfektyr och kakor (maränger, karamellkräm...). O SORBET D'AMOUR förenar tradition och modernitet för...
Frankrike, Eguilles
Fruidoraix-fabriken är specialiserad på tillverkning av calissons. På vår stora produktionsanläggning erbjuder vi allmänheten att upptäcka de olika traditionella yrkena inom konfektyr: tillverkning av calisson-degen från råvaror (meloner, mandlar, kandiserade apelsiner), kokning i vattenbad, formning och glasyr, samt tillverkning av smakrika nougater, påsknougater och några chokladkonfekter.
... inleddes officiellt i april 2011. Fransk chokladtillverkare och konfektyr som arbetar med tillverkning och distribution av chokladtryfflar i mer än 45 länder spridda över 5 kontinenter. Företaget är dessutom känt och erkänt för sitt varumärke "Truffettes de France".
Portfölj (6)
Frankrike, Lognes
...-förpackningslösningar (HFFS) och vertikala förpackningslösningar (VFFS) samt vägning för marknader som bageri, pizza, tortillas, sallad, frukt, grönsaker, kött, ost, våtservetter, choklad, konfektyr, frysta livsmedel och andra industrier. ILAPAK designar och tillverkar även skräddarsydda flowpack-maskiner (HFFS) och förpacknings- och vägninglösningar (VFFS). Våra projektledare och branschexperter arbetar...
Frankrike, Moussac
FUTURPLAST SAS är specialisten på plastinjektion inom livsmedelsförpackningar för konfektyr och färska produkter. Företaget utvecklar sin verksamhet främst inom runda, fyrkantiga, rektangulära eller specialformade lådor med tunn vägg, injicerade i hög takt, neutrala eller med IML (In Mould Labelling). Vi har alla former, från 240 ml till 5,5 liter, med möjlighet till uppdelning i två eller fyra...
Frankrike, Paris
VIF-programvaran riktar sig till alla sektorer inom livsmedelsindustrin: bageri-konfektyr, mejeriprodukter, färdigrätter, skaldjur, charkuterier, saltat kött, fjäderfä, frukter och grönsaker, handel, köttbearbetning.
Frankrike, Annezin
... att vi nu kan erbjuda glutenfria och andra produkter utan allergener tack vare den helt nya utvidgningen av vår produktionsanläggning! Vi levererar till livsmedelsindustrin i över 30 länder, såsom spannmålsbaserade industrier, bagerier, mjölnare, cateringföretag, kex-, konfektyr- och chokladfabriker, för att nämna några. Vår oberoende, flexibilitet och ledningsstruktur gör att vi snabbt och effektivt kan pröva nya processer eller produkter. Produktutveckling och kundsupport står alltid högst på vår agenda!
Frankrike, Le Bar Sur Loup
...Belägna i Grasse-regionen sedan ett tjugotal år tillbaka, är vi partner till många livsmedelsföretag som söker expertis inom design, produktion och marknadsföring av livsmedelsaromer av alla typer: fettlösliga vätskor, vattenlösliga, spraybara, pulver och av alla statusar: syntetiska, naturliga, naturliga från "X", ekologiska eller rättvisemärkta. Vår expertis sträcker sig över olika områden: Mejeri, Bageri, Drycker (inklusive BVS), Konfektyr, Tobak.
Frankrike, La Houssaye-En-Brie
La Ferme au Chocolat Fonderie à la Campagne är en chokladfabrik och konfektyr belägen i La Houssaye en Brie i Seine et Marne, som drivs av herr ENGRAND Grégoire, mästarchokladör. www.lafermeauchocolat.shop...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play