Frankrike, Tourlaville
Marée du Cotentin är ett fiske- och skaldjursföretag beläget i Tourlaville sedan 1991. Vi ställer höga krav på kvaliteten av våra produkter och är engagerade i vårt lokala område, vi försörjer oss direkt från båtar eller på fiskauktionerna i Normandie: Cherbourg, Port-en-Bessin, Granville, Grandcamp, Dieppe, Fécamp. Tack vare en säker sourcing från producenter är vi specialister på skaldjur...
Frankrike, Boulogne Sur Mer
Demarne Frères är ett företag i Boulogne sur Mer som har specialiserat sig på skaldjur i nästan ett sekel. Vår erfarenhet av dessa havsprodukter har gjort det möjligt för oss att utöka våra sortiment genom åren för att erbjuda er fler kvalitetsprodukter.
Frankrike, La Roche Sur Yon
VENDÉE CONCEPT är specialist inom automatiserade utrustningar för livsmedelsindustrin (fjäderfä, skaldjur, kött). Som specialist inom sortering av fjäderfä och ostron, utökar VENDÉE CONCEPT sitt verksamhetsområde till andra branscher (skaldjur, sallad, endiver, bageri). Det är ett små och medelstort företag med mångsidig kompetens inom dynamisk vägning, dator- och videostyrning...
Frankrike, St Germain Sur Moine
PACK ALIM utvecklar många ekologiskt utformade förpackningar för livsmedelsindustrin. Pack Alim-förpackningen är anpassningsbar till alla livsmedelsprodukter. Våra nuvarande kunder erbjuder produkter inom delikatessdiskar, köttdiskar, charkuterier, skaldjur och snacks. Alla våra förpackningslösningar anpassas efter dina behov: form, dimensioner, mikrovågsugn, fönster, permeabilitet...
...praktiska frysta lösningar och delikatesser avsedda för professionella. Maison MASSE handlar framför allt om passionen för bra produkter som rökt lax, kaviar, kött (spädgris, benfritt spädgriskotlett, benfritt spädgriskägg, spädgris med ben, bakben av spädgris med ben, samt inälvor som kalvnjure och kalvbräss med hjärtpotatis, nötkött / lamm. Dessutom erbjuds styckade köttprodukter och mer detaljerade benämningar i regionen, fågel och vilt, charkuterier, svamp och ravioli, skaldjur, havsprodukter och sniglar, oljor och vinäger samt delikatesser.
Frankrike, Maxeville
... extraherar en del av de fetter som finns i livsmedlet. Denna metod minskar kraftigt förlusten av vatten och safter som finns i livsmedlet, är omedelbar och snabb, genererar varken lukt eller fettrök, och överför en arom som tidigare introducerats i alkoholen till livsmedlet. Exempel på genomförande av en "showlagning": tillagning av ägg cocotte i salen, varm sufflé i salen, karamelisering som show, flambering i salen, men också andra "överrasknings"-lagningar av kött, fisk, skaldjur, musslor, frukter...
Beläget på den mytiska boulevard Saint Germain, bara ett stenkast från Notre Dame de Paris, öppnade Bar à Iode Saint Germain sina dörrar 2014. Här välkomnas du i en enkel, autentisk och vänlig miljö för att njuta av fisk, skaldjur och kräftdjur tillsammans med ett gott glas vin!
Frankrike, Airvault
... TRÄDGÅRDSDAMMAR -- TRÄDGÅRDSDAMMSSKRÄDDA + HAVSFISKAR OCH INVERTEBRATER -- HAIAR -- STINGRAYAR -- FISKAR FRÅN ÖPPET HAV -- REEFFFISKAR -- SKALDJUR -- INVERTEBRATER -- MOLLUSKER -- SPECIALFISKAR + TRANSPORT AV LEVANDE DJUR OCH LEVANDE FISKAR...
Frankrike, Rungis Cedex
PLATINUM SEAFOOD SAS är en kommissionär för havsprodukter, en grossist inom fisk och skaldjur som är verksamt på Rungis-marknaden. Vi erbjuder varje dag produkter från fiske runt om i världen. PLATINUM SEAFOOD ansvarar för grossistförsäljning av fisk på havsprodukten i Rungis och erbjuder även leverans i Frankrike samt exportförsäljning av fisk i grossistled. PLATINUM SEAFOOD SAS erbjuder ett...
Frankrike, Poitiers Cedex 9
... har specialiserat sig på livsmedelssektorn i 25 år. Företaget ger råd och erbjuder lösningar för processer och byggnation med många tillämpningar: Kött (slakterier, charkuterier, skär- och packverkstäder), mjölk (mejerier, osttillverkning, torkning), fisk och skaldjur (fiskhamnar, bearbetnings- och tillverkningsenheter), frukt och grönsaker (fruktstationer, förberedelse- och förpackningsenheter...
Frankrike, Paris
VIF-programvaran riktar sig till alla sektorer inom livsmedelsindustrin: bageri-konfektyr, mejeriprodukter, färdigrätter, skaldjur, charkuterier, saltat kött, fjäderfä, frukter och grönsaker, handel, köttbearbetning.
Frankrike, Dijon Cedex
CENTRALIAA, grossist inom livsmedel för företag, distribuerar livsmedel för industrin: grönsaks- och fruktflingor, torkat kött och skaldjur, naturliga grönsaksutdrag, viner och vinäger, jästextrakt, buljongpreparat, baser och såser, kondenserad mjölk, torkade tomater och grönsaker, atomiserat fett, förkokta baljväxter, fruktjuicer.
Frankrike, Rochefort
Beläget i Rochefort, Charente-Maritime (17), Pons Primeurs är en grossist av färska produkter. Specialiserad på distribution av färska produkter och marknadsledande i Charente (16) och Charente-Maritime (17), erbjuder detta familjeföretag, som återtogs av Myriam och Jean-Charles Pons 1998, professionella frukter och grönsaker samt fisk och skaldjur från regionen. Pons Primeurs följer noggrant...
...Hôtel Audierne Auberge du Cabestan. Ditt hotell i Audierne, med charmiga rum, som vi har fortsatt att renovera under vintern 2018/2019 för att bättre kunna ta emot dig, erbjuder en uppmärksam och varm service. Vår restaurang, med utsikt över trädgården och terrassen, erbjuder hemlagad mat med lokala råvaror, tillagad med färska produkter från vår region: skaldjur, fisk, kött, grönsaker från...
Frankrike, Wolfgantzen
... standardlösningar och system är vår specialitet skräddarsydda lösningar inom: • Livsmedelsindustrin: förpackningar för skaldjur, kött, catering, mejeriprodukter, bakverk - småkakor. • Bostäder: tekniska lösningar eller termisk och akustisk isolering. • Hälsa: isotherma förpackningar för termokänsliga produkter. • Bilindustrin: logistiska eller tekniska lösningar (stötabsorbering), lost foam. • Industrin, HVAC och hushållsapparater: stötdämpning, tekniska delar (mekanisk hållfasthet, isolering, lätthet). Innovation, kvalitet, serviceanda och ekodesign är våra kärnvärden.
Frankrike, La Seyne Sur Mer
Restaurangen Univers Pizza, belägen i staden La Seyne sur Mer, nära Six Fours i Var, öppnar sina dörrar för alla som älskar traditionell mat med provensalsk ton. Univers Pizza välkomnar sina kunder 7 dagar i veckan, både lunch och middag, med sina vedugnsbakade pizzor och andra specialiteter som Paella med skaldjur, Tapas eller de berömda Aïolis. Restaurangen erbjuder möjligheten att äta på plats, ta med sig eller få hemleverans, från 9€ i köp.
Frankrike, St Tropez
Les viviers de st tropez är ett företag specialiserat inom livsmedelssektorn. Mer specifikt inom försäljning av skaldjur och fisk soppor på burk. Tack vare kvaliteten på sina produkter och sin stora erfarenhet är företaget internationellt erkänt.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play