Tyskland, Hamburg
...Kvalitet: för livsmedel Bearbetad växtdel: Fruktkropp Extraktionsmedel: Etanol & vatten Bärare: Maltodextrin Vetenskapligt namn: Agaricus blazei murrill Den brasilianska mandelsvampen är en svamp som är inhemsk i Brasilien och andra tropiska områden och är uppskattad för sin unika smak och kulinariska värde. Den brasilianska mandelsvampen studeras inom traditionell medicin för sina hälsofördelar...
Portfölj (225)
Polen, Brzozów
... hundratals år har den använts av kinesisk medicin som ett botemedel för lever-, njur-, mjälte- och magsjukdomar, samt vid hjärtproblem. Dessutom har tillskott av Soplówka en positiv effekt på att stärka hela kroppen. Lejonman (lion's mane), fårhuvud, björnhuvud, vit pompom är vardagliga namn på en havssoplówka. Lejonman eller fårhuvud är förknippade med utseendet av en fruktkropp, vars storlek varierar från 10 till 30 cm. Den har många tunna taggar som är cirka 2 mm breda och flera centimeter långa.
Portfölj (781)
Tyskland, Strasslach
...Extrakt i ekologisk och konventionell kvalitet tillgängligt. Rent extrakt, standardiserat till 30% polysackarider. Extraktionen av polysackarider från svampens kitinskal sker med hett vatten. Jämfört med pulvret har extraktet en cirka 10-faldig koncentration av polysackarider. Våra pulver framställs från varsamt torkad fruktkropp av svampen genom finmalning. En kvalitetsparameter är...
Portfölj (30)
Portugal, Figueira Da Foz
Cristais do Mar är en tillverkare av naturliga kosmetika för hud och ansikte, grundad 2011 i Figueira da Foz, Portugal. Drivna av passion, kreativitet och motivation från vårt team, vågade vi oss på att skapa vår första fotpeeling, som gjorde sin debut på en lokal hantverksmässa. Vår oavbrutna passion, vår motståndskraft och vårt direkta engagemang med kunderna genom deras förslag och informations...
Portfölj (68)
Österrike, Albersdorf/gleisdorf
...lämplig för tillverkning av rörjogurt, desserter och kvarg Fruktberedning Skogsbär från kontrollerat ekologiskt jordbruk, med ekologiskt betzocker från Österrike, med fruktkropp, utan aromtillsats Lagring: +10°C (+/- 5°C), min hållbarhet: i oöppnad förpackning 200 dagar från produktionsdatum, öppnad 14 dagar Frukthalt: 47,0% Total socker per 100 g beredning: 43,2 g Innehållna allergener: inga...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play