... väljer de finaste oliverna och grönsakerna. Varje oliv väljs ut efter mognad innan fermenteringsprocessen påbörjas. För bevarandeprocessen överförs våra grönsaker och oliver till stora tankar som fylls med en saltlösning, som består av vatten och 10% salt. Det tar upp till tre månader för fermenteringsprocessen att slutföras. Denna process är nödvändig för att bryta ner sockret i grönsakerna och för...
Portfölj (59)
Grekland, Chalkidiki
...En hel mör och krispig gurka finns i varje fylld Chalkidiki-oliv, inlagd med olika kryddor och örter, för att ge en underbar eftersmak. Fyllda Chalkidiki-oliver med gurka kan mycket väl avnjutas på egen hand eller komplettera vad som helst under din dag.
Portfölj (10)
Spanien, Cijuelas (granada)
...NATURLIGT FYLDA OLIVER Campotoro tillverkar oliver genom att manuellt fylla och krydda dem. Vi utför processerna på ett hantverksmässigt sätt. Vår tillverkningsprocess gör det möjligt för oss att fylla oliver med valfritt naturligt fyllning som kunden önskar. Kulinariska användningar: Rekommenderas för att komplettera aptitretare, ostar eller cocktails, eller för att ge en kreativ touch till dina recept. Vår tillverkningsprocess gör det möjligt för oss att fylla vilken oliv som helst efter kundens smak och förpacka i det format som de väljer.
Portfölj (9)
Spanien, Alcantarilla-Murcia
Vi är tillverkare av gröna oliver fyllda med ansjovis, tonfisk, citron, paprika, oliver med kärna, urkärnade oliver, svarta oliver, skivade oliver, gordaloliver (med kärna, urkärnade, fyllda med vitlök, mandel och inlagd gurka) samt ett omfattande utbud av inlagda grönsaker (banderillas, inlagda gurkor, små lökar, kapris, etc.).

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play