Frankrike, Objat
Hantverksföretag baserat i Corrèze sedan 1979. Tillverkning av konserver baserade på anka och gås - Halvkokt eller konserverad hel anka lever, naturell eller med tryffel från Périgord, block av anka lever. - Konserverad hel gås lever, naturell eller med tryffel - Specialiteter med lever: fikon fyllda med lever, medallonger av lever, pålägg med lever, anka rillettes med lever, fyllda vaktlar med le...
Portfölj (7)
Frankrike, Montfort En Chalosse
Grundad 1982, samlar kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE idag 80 producenter. I syfte att bevara sitt hantverk, lokala traditioner och värdera kvaliteten på sina produkter, har uppfödarna engagerat sig i Label Rouge-initiativet sedan 1999. Alla djur föds upp utomhus och utfodras med majs i gemensamma hagar. De är minst 104 dagar gamla när de kommer in i kooperativet. Kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE producerar gåslever, gizzards, confit, bröstfiléer, manchons, rillettes, terriner och gåspaté.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play