Spanien, A Coruña
...Med Da Cunha-brödet strävar man efter en perfekt balans för att få ett bröd med en medeltjock skorpa, med luftig och konsistent inkråm och oregelbundet poröshet. I tillverkningsprocessen kan vi framhäva långa jäsningar i block, med surdeg, i en degtråg. Dessa långsamma jäsningsprocesser är avgörande för att brödet ska kunna visa upp egenskaperna hos en unik råvara (inhemsk galicisk vete).
Portfölj (5)
Spanien, Móstoles (madrid)
... utbud av rätter MADE IN AMERICA, såsom deras otroliga Premium hamburgare (kyckling, iberisk skinka, nötkött eller galiciskt oxkött) där de använder olika typer av bröd, revben, entrecôte av nötkött eller galiciskt nötkött, smörgåsar, sallader... och varför inte avsluta kvällen med att ta några drinkar i lugn och ro, särskilt deras Premium Gin & Tonic och olika varianter av mojitos, som tillverkas på plats. Restaurang "Chef & CHIC" erbjuder moderna rätter av hög kvalitet, alla tillagade med de bästa naturliga ingredienserna och helt hemgjorda.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play