ESPRIT DU SEL, grundat 1984, i hjärtat av Île de Ré, engagerar sig för att bevara och skydda det kulturella arvet av saltängarna på Île de Ré.
Vi återvinner produkter från saltängarna på Île de Ré: havssalt och fleur de sel. Våra 100% naturliga produkter ger en autentisk smak till dina rätter. För att möta varje persons smakpreferenser har vi skapat en aromatiserad serie av salt och fleur de sel ...
...Vi erbjuder flera märken av senap, med olika typer av smaker, från den traditionella till den extra starka, inklusive gammaldags senapsfrön.
Burkar på 170g till 210g, och hinkar på 5Kg.
Tillgänglig mängd och för de flesta märken har vi etiketterna på franska.
LE SAUZET är specialiserat på produktion av ekologiska produkter. Vårt företag består av två verksamheter: Vinodlingen med Domaine LOU PAS D’ESTRECH där vi har varit producent av ekologiska viner sedan 1984, samt skapandet av SAUZET i samma anda av äkthet med kvalitetsprodukter inom tillverkning av ekologiska vinäger. Idag kan vi erbjuda ett brett utbud av naturella och aromatiserade vinäger och g...
Sedan 2010 har vårt företag EURL ID BIO specialiserat sig på urval, import och försäljning av ekologiska livsmedel. Från Indien, Frankrike, Spanien och Grekland erbjuder vi basmatiris, kryddor, te, aromatiska örter och olivolja. Vi har också en verksamhet för hantverksmässig bearbetning och erbjuder vegetariska delikatesser, currypasta, gammaldagssenap och såser. Vi har skapat vårt eget märke av...
La Moutarderie de Luxembourg erbjuder två färska och traditionella högkvalitativa produkter som ger ännu mer smak åt dina rätter: senap, 100% naturlig utan konserveringsmedel, mald på stenmjöl, och majonnäs med färska äggulor, tillverkad under vakuum, utan konserveringsmedel. Senapen och majonnäsen från Luxembourg finns i olika serier och olika typer av förpackningar: mild senap, stark senap (med kryddig mörk senapsfrö), specialsenap (med hela senapsfrön och ett urval av kryddor), äggmajonnäs, citronsenap och gammaldags majonnäs (kryddad med gammaldagssenap).
Innovation och respekt för franska gastronomiska traditioner är idag, precis som igår, de två ledande principerna för huset DELOUIS. För att genomföra detta har huset DELOUIS sitt eget forsknings- och utvecklingslaboratorium. Fransk tillverkare av senap, kryddor och smaksättningar. Uppfinnare av vinäger med färska hallon. År 1991 uppfann huset DELOUIS den första majonnäsen utan konserveringsmedel. Tillverkare av emulgerade vinägrettsåser med gammaldagssenap eller Dijon-senap.