Grekland, Chania/crete
...Vår exklusiva olivoljeproduktion sker genom helt mekaniska metoder, med kallpressning utan kemisk behandling. Vi säkerställer alltid att den slutliga produkten har högsta kvalitet, med extremt låg syrahalt (0,25 – 0,8) och unika egenskaper. Vår begränsade produktion, i kombination med nästan omedelbar pressning (inom 8 - 12 timmar), resulterar i en exceptionell produkt: olivolja av utmärkt kvalitet och egenskaper, kännetecknad av en vacker, distinkt, färsk smak.
Portfölj (9)
Grekland, Heraklion
...Granatäpplepuré från ekologiskt odlade granatäpplen i fryst form. Den produceras genom en enkel metod av pressning av granatäpplets frukt och kommer från fruktköttet (yttre skikt). Utan tillsats av konserveringsmedel, socker, vatten, färgämnen eller aromämnen. Användningar i: bakverk, sötsaker, sirap, sylt, glass m.m. Förpackning: 10 kg...
Portfölj (8)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play