Grekland, Chania/crete
...Vår exklusiva olivoljeproduktion sker genom helt mekaniska metoder, med kallpressning utan kemisk behandling. Vi säkerställer alltid att den slutliga produkten har högsta kvalitet, med extremt låg syrahalt (0,25 – 0,8) och unika egenskaper. Vår begränsade produktion, i kombination med nästan omedelbar pressning (inom 8 - 12 timmar), resulterar i en exceptionell produkt: olivolja av utmärkt kvalitet och egenskaper, kännetecknad av en vacker, distinkt, färsk smak.
Portfölj (9)
Grekland, Agios Athanasios
...Det utmärkta extra jungfruolivoljan Olivjord 250ml är en monovarietal av Koroneiki-sorten med mycket låg syrahalt på upp till 0,4% av oöverträffad kvalitet. Den produceras genom kallpressning, vilket bevarar alla dess näringsämnen samt den balanserade och fruktiga smaken.
Portfölj (1)
Grekland, Preveza
... OLIVPRESS MED KALLPRESSNING OCH MYCKET LÅG SYRA OCH MÅNGA AROMER FRÅN DEN RIKA JORDEN, ETT BEVIS PÅ DEN MYCKET GODA VÅRDEN VI GER UNDER HELA ÅRET TILL VÅRA GÅRDAR... NÄR DU ARBETAR MED JORDEN MED KÄRLEK KOMMER DENNA KÄRLEK ATT ÅTERBETALA DIG MED KVALITETSPRODUKTER. VI SER FRAM EMOT ATT SKICKA VÅR ORGANISKA OLIVOLJA TILL DIG OCH ATT ERBJUDA DEN TILL DINA NÄRA OCH KÄRA.
Andra produkter
extra jungfruolja
extra jungfruolja
Portfölj (1)
...etc. Kallpressning Frukten plockas på morgonen och transporteras till olivpressen på eftermiddagen. Olivoljan produceras samma dag i moderna anläggningar med kallpressningsmetoden. På så sätt förblir näringsämnena och smaken av LACON:s olivolja oförändrade. Lagring LACON:s olivolja lagras under optimala förhållanden omedelbart efter produktionen, där den förblir fram till buteljeringen...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play