Grekland, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Torr pasta gjord av semolina, oliv, fetaost, tomater, grön paprika. • Premiumkvalitet och den finaste smaken. • 100% naturlig - utan smakförstärkare, utan aromer, utan fyllnadsmedel, utan konserveringsmedel osv. • Rik på kolhydrater. Vi använder durumvetesemolina odlad i Peloponnesos i Grekland, färska ägg från lokalt kontrollerade gårdar, och de övriga ingredienserna från lokala bönder, knådad och torkad i vår verkstad. Alla medelhavssmaker i en tugga pasta.
Portfölj (3)
Grekland, Kozani
...grönsaksnudlar (färska eller frysta), äggnudlar (på beställning och med gårdsegg), sur trahan med komjölk, söt trahan med komjölk, samt glutenfria fullkornspasta i alla typer (nudlar, trahan, snäckor) m.m. Äkta smaker av 100% grekisk produktion, utan spår av konserveringsmedel, med råvaror från den lokala inhemska marknaden.
Grekland, Kampos
... område. Andra produkter vi erbjuder är Kalamon-oliver i extra jungfruolivolja och gröna fikon i sirap. Vår företagsfilosofi är att producera förstklassig extra jungfruolivolja och lokala jordbruksprodukter.
Grekland, Volos
...Agori Korkou & Co är ett familjeföretag som grundades 1989 och dess huvudsakliga verksamhet är tillverkning, förpackning och export av oliver. Vi är belägna i centrala Grekland i ett område fullt av oliver och våra leverantörer är uteslutande små lokala bönder. Vår produktlista innehåller olika typer av oliver, inklusive svarta, gröna, blonda och Kalamata-oliver i olika förpackningar och former såsom hela, urkärnade, skivade, fyllda samt pasta.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play