Frankrike, Collégien
...PMC-400 klädsel-/förpackningsmaskin ger dig möjlighet att mekaniskt klä och förpacka din mjuka deg, vilket ger dig mer komfort i din produktion samtidigt som hastigheten och kvaliteten ökar.
Portfölj (15)
Spanien, La Llagosta-Barcelona
...-Därefter placerar han den på bakvagnen. -Överskott av mandel som inte har fastnat på kexet återvinns. -Formarna kan bytas ut för att göra produkter med olika antal fasta eller roterande munstycken; släta eller krullade. -Möjlighet att göra andra typer av produkter i halvflytande eller hård deg. FÖRDELAR -Förbättrad dosering, enhetliga bitar, snabbare produktion. -Degen avgasas inte. -Bättre ergonomi för operatören. -Avtagbart huvud som möjliggör fullständig rengöring och desinfektion.
Portfölj (83)
Frankrike, Montauroux
...Bordsmaskin för tillverkning av macarons, chouxdeg, kakblad etc... Huvud för hård/mjuk deg Huvud för flytande deg Utrustad med pekskärm Rostfri bord på hjul Tratt med teflonrullar 2 Regler med 4 utgångar och teflonmunstycken 1 Doseringregel med 6 utgångar för macarons 2 Trådkapare (4 grenar) År: 2017 Strömförsörjning: 220 V - 1.3 Kw Vikt: 150 Kg...
Portfölj (56)
ufs.country_names.RU, Penza
...Maskinen är avsedd för att knåda olika typer av högviskösa degar vid konfektyr- och bageriföretag: •pepparkaksdeg; •deg för munkprodukter; •deg för socker-kakor; •deg för dumplings, etc. Degskålen vänds genom 120 grader för att lossa degen. Alla farliga punkter på maskinen är skyddade. När locket är öppet stängs vanmotoren automatiskt av. En egenskap hos degblandaren är dess kraftfulla Z-formade...
Portfölj (12)
...Unik, annorlunda, exakt. Absorptionen av degen varierar beroende på WT, vilket undviker skador och avgasning av degen. Tillverkning med oljesystem, med möjlighet till oljefritt system, för små produktioner. Delräknare med automatisk stopp. Valfritt: Tvåkolvsdelare PTZ-2P (35-300 g) 3.600 p/h. Spiraldegmatare (för hård eller torr deg). Längre rundningsband. Elektrisk viktkontroll. Elektronisk variator PTZ-VE (900 till 2100 p/h).
Portfölj (10)
Italien, Noci
...Provolone stagionato är en lagrad ost av filad deg, som är tillverkad uteslutande av komjölk, traditionellt bearbetad och formad för hand, och som lagras i cirka 9 / 12 månader. Den har en gul färg med en mycket krämig konsistens, hård på utsidan och en mycket intensiv och något kryddig smak, utmärkt att avnjuta även i flisor eller tillsammans med ett utmärkt glas vin.
Portfölj (10)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play