Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., som har varit verksam på marknaden i fyra generationer, erbjuder lagrade och färska ostar av utmärkt kvalitet. Vi är en referenspunkt för många europeiska verksamheter när det gäller leverans av inte bara Parmigiano Reggiano lagrad från 12 månader upp till 60 månader, utan även av get- och fårostar från den italienska traditionen. Vi är också leverantörer av typiska chark...
Portfölj (54)
Italien, Radicofani
...Det är en ost som produceras med fårmjölk vid en temperatur av cirka 30/32°C. Med denna typ av bearbetning får man en pecorino med vit pasta som är något smulig med en torr och delikat smak. Produktion är planerad i två storlekar, en i skålformat med en vikt av cirka kg. 1,450 den andra i rak form med en vikt av cirka kg. 1,900. Innan försäljning behandlas den med en svart plastbeläggning på skorpan. Mognaden varierar mellan cirka 60/70 dagar.
Portfölj (48)
Belgien, Celles
Tillverkare av ostar och smör från Rochefort. Vårt företag förpackar mejeriprodukter av kvalitet "extra". Dessa är förpackade med respekt för de striktaste hygienstandarderna! Vi väljer de bästa regionala, nationella och europeiska smören och säkerställer förpackning under mer än 200 förpackningar och 14 olika format. Smörfabriken, som är specialiserad på förpackning av smör, ligger i kommunen Hou...
Portfölj (47)
...Iberisk ost är en pressad ost som tillverkas av en blandning av tre mjölksorter (ko, får och get). Det är den mest populära osten i Spanien, och enligt de proportioner som anges i avsnitt 4 i bilaga I till kungligt dekret 262/2011, den 28 februari, som godkänner kvalitetsnormerna för ostar och smältostar. All ost som säljs under beteckningen "Iberisk" måste vara tillverkad av färsk mjölk i följande proportioner: högst 50 % komjölk, minst 15 % getmjölk och minst 15 % fårmjölk.
Portfölj (2)
Spanien, Malagón
...Ost gjord på pastöriserad mjölk från ko, get och får (3 mjölk). Mjuk Iberico Ost Rocinante - Lagrad i 7 dagar. Halvmogen Iberico Ost Rocinante - Lagrat i 2 månader. Mogen Iberico Ost Rocinante - Lagrat i 6 månader.
Portfölj (8)
Spanien, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana hantverksmässigt halvlagrad Mahón-Menorca D.O.P., tillverkad av rå mjölk från kor och 100% naturliga ingredienser, utan konserveringsmedel eller tillsatser, och mognad av vår Mästerhantverkare inom ost och Mästerhantverkare inom ostmognad. Alltid med respekt för osttillverkningsprocessen och de tusenåriga mognadsmetoderna på ön Menorca. Med en mognad på 2 till 5 månader är det en fast ost med en gulaktig elfenbensfärg och en orange/brun skorpa, med utvecklade mjölksmaker och aromer, med vissa anklanger av smör och rostade nötter, med en medelhög kvarhållande smak.
Portfölj (3)
Populära länder för denna sökterm