Spanien, Guijuelo-Salamanca
...skivning med kniv och förpackning. Ingredienser: Skinka Cebo 50% Ibérico-ras. Nettovikt: 100 g. Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga restriktioner. Om den är vakuumförpackad, hålls den vid en temperatur under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Varmskärning, kylning, V-skärning, salting, naturlig torkning, lagring. Ingredienser: Skinka Cebo 50% Ibérico-ras. Nettovikt: 100 g.
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... och 5º Celsius, och med en relativ luftfuktighet mellan 75% och 85%. Ras: 50% Iberisk Föda: Cebo de Campo Etikett: Grön Energivärde: 318Kcal / 1323KJ Fetter: 22.1 g Mättade fetter: 6.94 g Kolhydrater: < 0,9 g Socker: < 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.22 g...
Spanien, Murcia
Spanien, Guijuelo
...Den högsta kvaliteten Iberisk ekollonmatad skinka 100% Iberico, skuren med kniv och vakuumförpackad. Vi levererar endast B2B, mer information här: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimiorder: 25 kartonger (1.000 st). Pris för 25 kartonger: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spanien) Hållbarhet: 12 månader från produktionsdatum. Vikt av kartonghållbarhetslåda: 6,55 kg. Leveranstid: att förhandla. TRANSPORT: Kyltransport 5ºC.
Portfölj (2)
Populära länder för denna sökterm