...skivning med kniv och förpackning.
Ingredienser: Skinka Cebo 50% Ibérico-ras.
Nettovikt: 100 g.
Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga restriktioner. Om den är vakuumförpackad, hålls den vid en temperatur under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC.
Tillverkningsprocess: Varmskärning, kylning, V-skärning, salting, naturlig torkning, lagring.
Ingredienser: Skinka Cebo 50% Ibérico-ras.
Nettovikt: 100 g.
... och 5º Celsius, och med en relativ luftfuktighet mellan 75% och 85%.
Ras: 50% Iberisk
Föda: Cebo de Campo
Etikett: Grön
Energivärde: 318Kcal / 1323KJ
Fetter: 22.1 g
Mättade fetter: 6.94 g
Kolhydrater: < 0,9 g
Socker: < 0,5 g
Proteiner: 28.8 g
Salt: 3.22 g...
...Elegant förpackning med en tallrik av 100% iberisk ekollonmatad skinka, skuren med kniv. 50 g.
Ideal att ge bort eller konsumera hemma.
Redo att öppna och smaka.
Vikt: 0,1 kg...
...Den högsta kvaliteten Iberisk ekollonmatad skinka 100% Iberico, skuren med kniv och vakuumförpackad.
Vi levererar endast B2B, mer information här:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Minimiorder: 25 kartonger (1.000 st). Pris för 25 kartonger: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spanien)
Hållbarhet: 12 månader från produktionsdatum. Vikt av kartonghållbarhetslåda: 6,55 kg.
Leveranstid: att förhandla.
TRANSPORT: Kyltransport 5ºC.