Spanien, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sitt säte i Guijuelo (Salamanca) och ägnar sig nästan uteslutande åt industrialiseringen av iberisk gris. Deras mål var att bygga ett slakteri med styckningsavdelning och fettbearbetning, som skulle ge dem möjlighet att slakta och stycka de grisar som deras industrier behövde, samt att omvandla fläskfett till fett genom en smältprocess, vilket inledde verksamh...
Portfölj (8)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Produkt tillverkad av en blandning av malet eller tärnat kött, tillsatt med salt, paprikapulver och kryddor, knådad och stoppad i naturligt svinslakt. i ett perfekt mognadsstadium. Iberiska grisar från Brisa Iberiska grisar från Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i produkter av högsta kvalitet. De är exemplar med genetisk historia, vars ursprung...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play