Frankrike, Malataverne
Frankrike, Carquefou
... rostbiff, vitlökssalami * Pâté i gammal stil terrin i grått: lantpâté, leverpâté, vitlök. * Pâté i skorpa Grill: * Grillbar skinka BRASEROL, överlägsen kokt skinka med ben, kokt skinka med avskuren svål, grillad kokt skinka. * Kokt bröst, grillad bröst i ugn, Rillaux, mini rillaux * Grillfett, Nantes bacon * Kokt revbensspjäll Festliga recept: * Terriner: Terrin med gåslever och kantareller...
Frankrike, Le Château D' Oléron
...Företag för bearbetning och frysning av ostron från Marennes d'Oléron. Vi arbetar med produkter som är 100% naturliga och regionala för att garantera smaker och näringskvaliteter. Våra ostron N°3 av kvalitet IGP presenteras i halva skal med en topping (i olika smaker) och är frysta råa. Avsedda för GMS och RHD för att tillagas i ugn vid 200°C. Vi exporterar till Italien och Asien, och vårt unga företag utvecklar fler recept baserade på ostron, alltid med respekt för det naturliga, och vi har inte slutat att överraska er.