Italien, Siano
... i ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Termometer med skala -10 +110 °C - 4 Ostformar för att få ut 300/500 g ost vardera. - 2 Formar för ricotta eller primosale på 200-300 g vardera. Receptbok: En handbok för att förbereda goda ostar med mycket kort och kort lagring.
...Burrata, en ost med draget deg, produceras i Puglia, särskilt i staden Andria. Denna handgjorda degpåse som innehåller ett hjärta av Stracciatella är idag en av de bästa specialiteterna från Puglia. Ingredienser: Mjölk, grädde, salt, tryffel (3%) – eller gorgonzola, löpe, utan konserveringsmedel. Typer och Format HÅLLBARHET: 15 DAGAR Kod: BURRATP.
Portfölj (10)
...Ingredienser: basilika 20%, solrosolja, potatis, ost (mjölk, salt, löpe, lysozym äggprotein), pinjenötter, sommartryffel (Tuber Aestivum Vitt. - ursprung Italien) 3%, arom. Ideal att kombinera med pastarätter, på kött, grönsaker och bruschetta.
Portfölj (10)
Italien, Firenze
...Ingredienser: basilika 20%, solrosolja, potatis, ost (mjölk, salt, löpe, lysozym äggprotein), pinjenötter, sommartryffel (Tuber Aestivum Vitt. - ursprung Italien) 3%, arom. Ideal att kombinera med pastarätter, på kött, grönsaker och bruschetta.
Portfölj (9)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play