Italien, MILANO
Punto Srl är ett företag specialiserat på distribution av livsmedel. Med en ny butik som har en delikatessdisk, ostar och färskt bröd, erbjuder Punto Srl ett brett urval av färska och frysta livsmedel, samt ett stort utbud av frukt och grönsaker. Kvaliteten på produkterna är alltid garanterad och företaget strävar efter att hålla förmånliga priser för konsumenterna genom kampanjer och specialerbju...
Portfölj (229)
Italien, Acquaviva Picena
...Häll innehållet från förpackningen i en panna och tillsätt 800 g vatten och en klick smör. Låt koka i 18 minuter på medelhög värme och rör ner en klick smör i slutet av tillagningen. Variation av receptet: Tillsätt, i slutet av tillagningen, stekt bacon eller grillad lax eller andra ingredienser efter smak som har stekts separat. Den färdiga risotton räcker för 2/3 portioner.
Portfölj (3)
Italien, Marciano Della Chiana
...Denna version av Finocchiona IGP väger cirka 500 g och är förpackad hel i naturligt tarm. Finocchiona IGP tillverkas av förstklassiga styckningsdelar av svinkött. Bland dessa finner vi: axel, skinka, biff, coppa och bacon. Bearbetningen kännetecknas av tillsatsen av aromatiska frön av vild fänkål, salt, peppar och vitlök. Denna naturliga och genuina blandning ger den toskanska charkprodukten...
Portfölj (10)
Salumificio Bovo sedan 1987, av Bortolazzi Massimo, i Verona, hantverksprodukter som soppressa, salami, charkuterier, rullad bacon, salamella, cotechino, färskt kött, lagrade produkter. Salumificio Bovo är valet för alla som vill erbjuda sina kunder det bästa av kvalitet och smak, eftersom företaget ställer sig som en privilegierad partner för kunden, och erbjuder det bredaste utbudet av...
Italien, Termeno
Vi är ett familjeföretag sedan början av 80-talet och nu med den tredje generationen ombord. Vi producerar ett stort utbud av köttprodukter. Från rökt Speck, till rökt bacon samt olika skinkor och korvar, till salami och andra delikatesser. Specialiserade på produktion av produkter för vidare bearbetning såsom speck mattonella för skivning. Vi är också mycket aktiva inom horeca-sektorn, med...
Italien, Cerreto D'esi
På vår ekologiska gård föder vi upp grisar i halvvilt tillstånd med ekologiska metoder, där djurens välbefinnande står i fokus. Grisarna får enbart företagsodlade spannmål och antibiotika ges inte. Alla djur bearbetas på gården som är utrustad med ett charkuteri-laboratorium med CE-märkning. Vi producerar olika typer av salami, lagrad bacon, kryddad lardo, lonza, lonzini, guanciale och skinka...
Italien, San Severo
LA NEW GENERATION SNACK ÄR ETT NYTT FÖRETAG SOM HAR UTVECKLAT EN NY PRODUKT, PATITOKI, ETT UNIKT SNACK I SIN SLAG. DET FINNS 24 OLIKA SMAKER: (VIVACE PAPRIKA, CAMPAGNOLA, KLASSISKA, DELIKATA, CONTADINA, RUCOLA OCH GRANA, PESCATORE, KYCKLING, TEXAS KYCKLING, SKOGSSMAKER, SICILIANA, MEXIKANSKA, ROSTAD POTATIS, BACON, BARBECUE, MEDITERANEA, WURSTEL, PUGLIESI, SVARTA OLIVER, PEPPAR OCH ROSMARIN...
Italien, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har tillverkat charkuterier i över fyrtio år. Bland de karaktäristiska produkterna från området finns carne salada och speck; företaget producerar också de mest klassiska charkuterierna från den italienska traditionen, såsom kokt skinka, rå skinka, salami och bacon. Varumärket Salumificio Trentino är ett exempel på ett modernt och dynamiskt företag som har lyckats förena tradition med olika kostmodeller. Företaget har alltid varit noga med att uppnå kvalitet och har sedan 2006 certifierat sitt kvalitetsledningssystem enligt standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Företag för import och export som är ledande inom bearbetning av kryddor och aromer. Vårt företag grundades 1983 med avsikten att skapa blandningar med olika smaker för användning inom; bakning, charkuteri, köttbearbetning och livsmedelsindustrier. Råvarorna bearbetas i vårt företag och skapar blandningar med olika smaker som återskapar smaker som SPECK, MORTADELLA, BACON, allt utan användning av...
Italien, Scafati
... Monferrato och Campania-regionen - Mozzarella och Ricottaost (från buffel- eller komjölk) - Kallskuret (skinka, salami, speck, bacon, även aromatiserade) - Oliver och Olivolja - Kapris - Fina Kakor (även av ekologisk produktion)...
Italien, Viterbo
BEARBETNING OCH HANDEL MED FÄRSKT OCH FRYST KÖTT 
EGEN PRODUKTION AV SKINKOR, COPPA, BACON OCH KORV (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Italien, Dobbiaco
Tyrolersk bacon - Korvar - Kokta skinkor - Färskt kött...
Italien, Portomaggiore
FLÄSKKÖTTSPROCESSERING - KORV FÖR SÅS - RULLAD BACON...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play