...Mozzarella di Bufala Campana DOP är en färsk ost av filad pasta som produceras uteslutande med buffelmjölk från ursprungsregionen. Buffelmjölk har en annan sammansättning än mjölk från andra djurarter som används för osttillverkning. Faktum är att den, till skillnad från komjölk och getmjölk, är rikare på proteiner, fetter och framför allt kalcium. Typer och Format Vikt: från 25 g till 2 kg HÅLLBARHET 12 DAGAR / HÅLLBARHET 18 DAGAR / HÅLLBARHET 21 DAGAR Koder: från 1702 till 17...
Portfölj (10)
Italien, Marciano Della Chiana
207km
...Pecorinoost smaksatt med päron. Vikt: 350 g. Produkten förpackad i vakuum. Egenskaper: Ögonen i osten är mycket smuliga med en uttalad päronsmak. Organoleptiska egenskaper: Mognad: cirka 60 dagar. Format: skålformad. Ingredienser: Pastöriserad komjölk, pastöriserad fårmjölk, päronarom (min 1%), salt, löpe, kulturer. Behandlad med olivolja på skorpan. Skorpan är inte ätbar. Förvaringsanvisningar: Förvara på en sval och torr plats. Genomsnittlig hållbarhet: 120 dagar.
Portfölj (10)
...Mozzarella Julienne/kubad för pizza, gjord på pastöriserad mjölk och levande mjölksyrabakterier INGREDIENSER: Pastöriserad komjölk, salt, löpe.
Portfölj (10)
Italien, Scafati
192km
... Monferrato och Campania-regionen - Mozzarella och Ricottaost (från buffel- eller komjölk) - Kallskuret (skinka, salami, speck, bacon, även aromatiserade) - Oliver och Olivolja - Kapris - Fina Kakor (även av ekologisk produktion)...
Vi producerar Fior di Latte, mozzarella gjord på buffelmjölk, får-, get- och komjölksostar, får- och getricotta, buffelricotta samt yoghurt gjord på komjölk, buffelmjölk och getmjölk.
Italien, Guglionesi
209km
Vårt mejeri producerar färska och lagrade ostar av får- och komjölk med färsk mjölk från vår egen gård.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play