Italien, Mesoraca
...Capocollo Calabrese fårs från bearbetningen av den övre delen av nacken på grisen och en del av axeln. Köttet salteras och masseras noggrant för hand, och därefter stoppas det i ett naturligt tarm och får mogna i mer än 90 dagar under kontrollerade temperatur- och fuktighetsförhållanden. Under saltningsprocessen tillsätts kryddor och örter som är typiska för det kalabresiska receptet, inklusive...
Portfölj (19)
Italien, Viterbo
Företaget grundades 1947 av grundaren Coccia Sesto, en norcino med stora talanger. Med tiden expanderar det och blir en industri, men regeln förblir densamma: att använda det bästa av råvarorna och aldrig ha frysceller, för att garantera en kvalitetsstandard som skiljer sig från det vanliga. Idag är företaget certifierat enligt ISO 22000, och är godkänt för export till Kanada, registrerat på FDA-l...
Portfölj (7)
Italien, Altamura Di Bari
...En av de bästa charkuterierna vi producerar, typisk för regionen Puglia. "Capocollo Pugliese"...
Matchande produkter
Pugliese Capocollo
Pugliese Capocollo
Andra produkter
Soppressata
Soppressata
...SEMIARTISAN SALUMI: FÄRSK OCH MODEN KORV, RÅ PROSCIUTTO, NDUJA, SÖT OCH KRYDDAD SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfölj (9)
...Antipasto av skivade charkuterier från den toskanska traditionen med hantverksmässig prosciutto crudo, Chianti-salami och capocollo.
Matchande produkter
Hus-antipasto
Antipasto av huset
Portfölj (2)
Italien, San Donaci
...Vin framställt av vinifiering av druvor från Negroamaro (90%) och Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellan provinserna Brindisi och Lecce. Lagring i barriques. I doften framträder toner av mogna röda frukter och sylt, kryddiga inslag som svartpeppar, lakrits, rostade noter och en balsamisk ton av medelhavsväxtlighet. Idealisk med hårdostar som Comtè, Gorgonzola, charkuterier som fläskpancetta, chorizo, capocollo och grillat rött kött.
Portfölj (5)
Italien, Ferrere
...L'Agrisalumeria Luiset är ett kortkedjeföretag som specialiserar sig på svinuppfödning och tillverkning av kött och glutenfria charkuterier typiska för Piemonte. I Ferrere (AT), i Monferrato Astigiano, föder vi upp grisar utomhus från vilka vi får färskt fläskkött som revben, capocollo, kotletter och de typiska piemontesiska charkuterierna såsom salame della rosa, salame al tartufo, salame al...
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Ekologisk Pasta, Ekologiskt Vin, Oliver, Paté, Sylt, Marmelad, Mastaccioli, Cantucci. Hantverkshonung, Speltprodukter, Propolis, Honungskarameller, Brudens Torrone, Hampolja och -mjöl, Senatore Cappelli-mjöl, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Kryddor, Mousserande vin, Grappa,...
Italien, Fasano
... och mycket passion för våra produkter som Capocollo, Salame, Pancetta salata och steccata, samt nationella charkuterier som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella och Prosciutto Cotto. Våra charkuterier kommer från lokala köttkällor med 0 km avstånd från pugliesiska betesmarker.
Italien, San Demetrio Corone
Nedlagd särskilt för produktion av charkuterier, såsom capocollo och pancetta D.O.P., sysslar Madeo Industria Alimentare även med produktion av skinka och salami av svart gris från Kalabrien. De tekniker som används är huvudsakligen hantverksmässiga, som salting som fortfarande görs för hand i typiska saltlösningar, precis som förr. Men där det är nödvändigt, tvekar man inte att använda modernare teknologier, så mycket att torkningen är överlåten till entalpiska maskiner, som utnyttjar de externa klimatförhållandena för att återskapa den ideala ventilationen inomhus.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play