Italien, Barletta
Italien, Cinto Caomaggiore
...Kuddkuddar gjorda av mjukt papper för lådor med choklad, kex och för förpackning av konfektyr i allmänhet. Mjukt, flexibelt och ekologiskt förpackning gjort av präglade papperlager från 2 till 9 med dämpande effekt. Huvudfunktionen för kuddkudden för chokladlådor är det mekaniska skyddet mot tryck och stötar inuti lådorna, men den fungerar också som stabilisator under transport. Våra kuddkuddar...
Portfölj (9)
Italien, Lauro
...Den karamelliserade hasselnötsgryn är en produkt som erhålls genom att välja ut högkvalitativa hasselnötter, rostade, krossade och karamelliserade. Hasselnöten har alltid haft en plats bland de krämer som används inom konditori och glass, i den traditionella kombinationen med choklad. Den karamelliserade rostade hasselnötsgryn används vanligtvis för garnering och dekoration av läckra rätter, vilket garanterar optimala och konsekventa resultat.
Portfölj (10)
Italien, Torino
... "nyckelfärdiga", för hantering och förpackning av en stor typ av olika produkter inom livsmedels- och FMCG-sektorn: från bakverk till kakor, choklad och konfektyr i allmänhet, utan att glömma torra, färska, kylda och frysta produkter, pulver- och granulatprodukter samt produkter för personlig och hushållshygien och mycket mer.
Italien, Roma
... fokuserar på inköp av konsumtionsprodukter, nischprodukter och/eller kvalitetsprodukter, spridda över hela landet och internationellt, såsom livsmedel, gastronomi, catering, charkuterier, bageri, frukt och grönsaker, charkuterier, mejeriprodukter, ägg, oljor och fetter, socker, choklad, konfektyr och bakverk, kaffe, te, kakao och kryddor, fisk, skaldjur och blötdjur, samt alla liknande...
Italien, Diano D'alba
Abrigo S.p.A. föreslår sig som en global referenspunkt för robotiserad automation tillämpad inom livsmedelsindustrin, inom området för ultraljudsskärning och förpackning. Deras referensområden inkluderar choklad, bakverk, frysta produkter, mejeriprodukter och konfektyr; utan att glömma non-food, där flexibiliteten hos de robotiserade lösningarna tillämpas med lika stor framgång...
Italien, Andria
... påskägg i choklad, mandelkonfekt, chokladkonfekt, Avola-konfekt, nougat med hasselnötter, hantverksmässiga panettoner, nougat och nougatbitar, aromer. Produkterna tillverkas i det interna laboratoriet som, genom att följa gamla recept, upprätthåller den hantverksmässiga bearbetningen och kvaliteten av en överlägsen smak. Konfektyren erbjuder följande tjänster: skräddarsydda förpackningar, leveranser för privata fester och restauranger, konfektyr för varje tillfälle och hemleveranser.
CATERING OCH BUFFETSERVICE Arbetsfrukostar - Kaffe Paus ISO 9001 Certifiering VÅR PRODUKTION AV Choklad och konfektyr Panettoni och Pandoro - Colombe och focaccia...
Italien, TORINO
Mästare i konfektyr och chokladtillverkning sedan 1887, högsta italienska kvalitet, producenter av halvfabrikat choklad och färdiga produkter, praliner, mörk choklad, chokladskepp, skaparna av Sabaudakakan, råvaror från närområdet, smakmästare, erkänd hantverksexcellens på europeisk nivå, utsökt hantverksmässig smak. Vi stödjer betydande produktionsvolymer.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play