Italien, Imperia
...Reuza Extra Virgin föds ur föreningen mellan två högt värderade italienska kultivarer, med ganska olika effekter: Biancolilla-oliven och Taggiasca-oliven. Extra jungfruolivolja · 100% italiensk olja – kallpressad · Utvunnen från Biancolilla-oliven och Taggiasca-oliven · Söt och aromatisk, en utmärkt krydda för sallader och grönsaker, Reuza är en noggrant utvald produkt: den kombinerar de...
Portfölj (44)
...kallpressad extra jungfruolja från typiska sicilianska kultivarer, certifierad ekologisk...
Portfölj (2)
Italien, Biancavilla
...Ekologisk extra jungfruolivolja, 100% siciliansk. En produkt för finsmakare till ett fördelaktigt pris. Erbjuds i en 5 liters burk, innehåller den dofterna och den intensiva smaken av Nocellara Etnea. Precis som alla våra produkter handlar det även här om en olja som är producerad med oliver odlade utan användning av bekämpningsmedel. Som företag garanterar vi produkten från odling till förpackning. Varje flaska bär på historien av 4 generationer och den passion som har kännetecknat oss sedan 1904.
Portfölj (8)
...Ekologisk extra jungfruolivolja, kallpressad, hög kvalitet...
Portfölj (2)
Italien, Lucca Sicula
...Produktion och försäljning av ekologisk extra jungfruolivolja som produceras i Sicilien vid företaget Pagano. Alla företagets primära produkter odlas och produceras enligt riktlinjerna för ekologiskt, DOP, IGP. Den ekologiska oljan pressas enligt mekaniska processer i kallpressad olivpress.
Portfölj (3)
Italien, Maruggio
...Ekologisk extra jungfruolivolja Fådd genom kallpressning av oliver, odlad med hänsyn till de hälsosammaste metoderna för ekologiskt jordbruk. Det är en olja där egenskaperna harmoniskt kombineras och görs till den bästa fruktiga oljan. Finns i flaskor om: 0,25 l – 0,50 l – 0,75 l – behållare 5,00 l. Vår ekologiska extra jungfruolivolja berikar dina rätter intensivt och smakfullt. Idealisk som...
Portfölj (8)
Italien, Corsano
...Försäljning av ekologisk extra jungfruolivolja från Salento, producerad av Nociara- och Cellina-oliver, kallpressad. Certifierad ekologisk extra jungfruolja.
Portfölj (4)
Italien, Calatafimi Segesta
Angimbe gården ligger i Calatafimi - Segesta i provinsen Trapani. Vi producerar 100% naturlig olja, och vi har nyligen fått DOP-certifiering och är på väg att få BIO-certifikatet. Angimbe får sitt namn från skogen som omger den, som i sin tur härstammar från arabiska: inuti "gebbia", en stenbassäng som bevarar det värdefulla vattnet, för att ge vila åt människor och djur, och en livskälla. Våra tr...
Portfölj (3)
Italien, Crotone
...Extra virgin olivolja 10 ml i en låda med 100 engångspåsar. Finns också i italiensk olja och ekologisk olja versioner.
Matchande produkter
EXTRA VIRGIN OLIVOLJA 10 ml
EXTRA VIRGIN OLIVOLJA 10 ml
Andra produkter
Citronjuice i 1 L PET
Citronjuice i 1 L PET
Portfölj (2)
Italien, Sciacca
...NOCERBIA BIOLOGICO extra jungfruolivolja är utrustad med certifiering IT BIO 002 Jordbruk Italien utfärdad av Codex s.r.l.
Portfölj (2)
Italien, Viale N. Machiavelli 65/67
...Version för hotell och lantgårdar av den exklusiva skönhetslinjen med ekologisk "Toscano IGP" extra jungfruolivolja. Rikedomen i formulan, förstärkt av användningen av ekologisk "Toscano IGP" extra jungfruolivolja, är speciellt utformad för att bevara hudens hydrolipidiska balans, vilket gör detta värdefulla recept till en verklig sensorisk och doftupplevelse. I denna linje erbjuder vi kosmetika...
Portfölj (8)
...PRODUKTBLAD PRODUKT Ekologisk Extra Jungfruolivolja ÅR FÖR PRODUKTION 100% 2017-2018 LAND Italien REGION Kalabrien OMRÅDE Kullen i Presila Kalabrien MILJÖ Oförorenad och ren ODLING Nedgrävning av naturliga ämnen: gräs, favabönor (grön gödsel) SKÖRD Mekanisk skakare med paraply UTVINNING Kallpressning (under 27°) inom 24 timmar efter skörd LAGRING Ståltankar CERTIFIERING Ekologisk CERTIFIERING NOP: Usda 100% Ekologisk KULTIVAR Monokultivar "Carolea" ANVÄNDNING Rå på sallader, baljväxter och soppor Förrätter Kött……..och fisk Medelhavsdiet...
Portfölj (7)
Italien, Reggio Emilia
...I denna läckra italienska matlåda hittar du de autentiska italienska smakerna med handgjord spaghetti som passar perfekt med den smakrika körsbärstomatsåsen, ekologisk extra jungfruolivolja, balsamvinäger från Modena som har lagrats i 5 år och Parmigiano Reggiano-ost som har lagrats i 24 månader. Denna italienska lunchmatlåda innehåller: - Durumvetesemolina spaghetti 500g - Körsbärstomatsås 690g - Extra jungfruolivolja 250ml - Balsamvinäger lagrad 5 år 250ml - Parmigiano Reggiano vakuumförpackad lagrad 24 månader 750g...
Portfölj (10)
Italien, Gravina di Catania
...Krydda för första rätter och kött eller för att smaksätta såser. Den färska basilikan, noggrant utvald och odlad i de gröna sicilianska kullarna, är basen för denna pesto, tillsammans med mandlar och en nypa havssalt. Efter öppning, tillsätt extra jungfruolivolja till fyllning och förvara i kylskåp. Konsumera inom 10/12 dagar. Ekologisk, glutenfri och vegansk. Utan konserveringsmedel och utan tillsatt socker. Etikett på 4 språk: italienska, engelska, tyska och franska. Hållbarhet: 36 månader från produktionsdatum.
Portfölj (6)
Italien, Martina Franca
... mozzarella di bufala, krämig burrata, lagrad caciocavallo och pecorino pugliese, alla tillverkade enligt hantverksmetoder som har gått i arv i generationer. Vi erbjuder också ekologisk extra jungfruolivolja, fina viner från Puglia som Primitivo, Negramaro och Chardonnay, samt traditionella charkuterier och hantverksmässig pasta som orecchiette och taralli. Vi använder moderna teknologier för att...
Portfölj (29)
Aziende Agricola Miceli Domenico säljer online ekologisk extra jungfruolivolja. Flera format finns tillgängliga. Producerar även: Siciliansk oregano i påse, obehandlade sicilianska johannesbröd, sicilianska mandlar med skal, valnötter med skal, torkade bönor, granatäpplen och citrusfrukter. Besök även vår webbplats för att upptäcka alla kampanjer relaterade till våra typiska sicilianska produkter. Frakt över hela Europa med expresskurir.
Italien, Moscufo
Vår hundraåriga olivlund, som odlas enligt principerna för ekologiskt jordbruk och är registrerad i listan över producenter i den äldsta D.O.P.-zonen i Italien, Aprutino-Pescarese, producerar en extra jungfruolivolja av utmärkt kvalitet. Fruktig och aromatisk, med en färg som varierar från ljusgrön till gyllene gul, och med en särskilt låg oljesyra. Den milda smaken passar till alla typer av rätter eftersom den inte överväldigar smaken av de enskilda livsmedlen och uppskattas av dem som uppskattar bra ekologisk olivolja.
Italien, Seminara
Produktion och försäljning av ekologisk extra jungfruolivolja utan bekämpningsmedel och insekticider.
Italien, Troia
Vi är en producent av extra jungfruolivolja och säljer även ett brett utbud av italienska delikatesser, såsom ekologisk pasta, bageriprodukter, extra jungfruolivolja, konserverade grönsaker, paté, sylt, saffran, etc. Alla produkter är utvalda från lokala tillverkare som vi känner direkt. Vi levererar till mer än 200 länder och du kan beställa de produkter du föredrar i vår webbutik på www.gelsomora.com...
...Zimarino producerar och marknadsför extra jungfruolivolja som är nutraceutisk/genuin/naturlig, biodynamiskt certifierad enligt Demeter med varumärket I BIO Zimarino. Den jordbrukande produktionen är aktiv på Masseria Don Vincenzo, en ekologisk gård certifierad enligt biodynamisk metod, i nära kontakt med de tre tusen olivträden. Olivträden frodas tack vare terroiren, den rikliga solen, det...
Italien, Lodi
... den verkligen unik. Bland de originella presentidéerna kan du hitta de bästa italienska produkterna: - Vita viner, röda viner och roséviner DOC och DOCG - Kallpressad extra jungfruolivolja - Åldrad balsamvinäger från Modena - Pasta di Gragnano - Såser och konserver - Söta bakverk - Salta bakverk - Ekologisk honung - Kryddor och andra smaker - Likörer och infusioner - Grappa - Limoncello - Spumante mousserande vin och många, många fler. Upptäck nu vårt breda sortiment av korgar och företagspresentpaket.
Italien, Milano
... utomlands, vilket gradvis gör det möjligt för oss att öka våra försäljningsvolymer. I Italien sprider vi extra jungfruolivolja från Spanien, regionen Andalusien, som har en särskiljande egenskap av låg syrahalt, medan vi exporterar till länder som Spanien, Tjeckien, Storbritannien och Portugal produkter under vårt varumärke DIBELLO. Från och med den 1 januari 2022 har vi invigt vårt kontor i Pioltello (MI), via 1° Maggio, 39 där vi buteljerar extra jungfruolivolja och ekologisk extra jungfruolivolja, båda under varumärket DIBELLO.
Äkta italienska produkter utvalda och erkända av den italienska kockföreningen och dess professionella nätverk av kockar världen över. Upptäck vår gourmet- eller detaljhandelslinje av: - Pasta (spaghetti, fusilli, penne, maccheroni...) även tillgänglig ekologisk gjord på 100% italienskt vete - Extra jungfruolivolja även tillgänglig ekologisk gjord på 100% italienska oliver - Färdiga såser (pesto...
Italien, Verona
Vi är distributörer för Italien av konfektyrprodukter, en serie av italienska kakor, utan palmolja, klassisk serie, fullkornsserie, sockerfri serie, ekologisk serie, ekologisk vegansk serie och vegansk serie. Pampapato dolce från Ferrara. Pasta av durumvete från Tavoliere delle Puglie, körsbärstomater och datterini, tomatsåser, krossade tomater och hela tomater. Extra jungfruolivolja från Italien...
Italien, Belmonte Mezzagno
Ekologisk extra jungfruolivolja från Sicilien. Oliosa är ett ungt företag som specialiserar sig på försäljning och distribution av siciliansk extra jungfruolivolja, producerad och buteljerad i provinsen Palermo. En ekologisk olja utan spår av bekämpningsmedel eller andra skadliga ämnen, framställd genom kallpressning av sicilianska oliver, med en intensiv doft och en kraftfull smak, buteljerad i storlekarna 750-500-250-100 ml, även tillgänglig i smaksatta versioner med vitlök, chili, basilika, citron, salvia, rosmarin och oregano.
Produktkvalitet, affärsplanering och koppling till området är grundpelarna för företaget Grassenio. En utmaning som började i början av 90-talet för en unik produktlinje: - ekologiska skalade mandlar - ekologiska kaktusfikon - ekologisk kaktusfikonjuice - ekologiska bordoliver - ekologisk extra jungfruolivolja...
Italien, Melzo
... pizzorna är alla italienska och inkluderar DOP buffelmozzarella, fior di latte mozzarella, rökt provola, ekologisk extra jungfruolivolja DOP. För mer information eller för att boka ett bord kan man ringa till nummer 3667146300.
... Corsica 2, följt av den klassiska clementinen som sträcker sig från november till december, och den sena varianten, Hernandina, som når fram till slutet av februari. Citrusproduktionen kompletteras med två apelsinvarianter, en tidig och en sen; den första är New Navel och den andra Tarocco. Från och med i år ägnar vi oss också åt produktion av extra jungfruolivolja, som naturligtvis också är ekologisk.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play