Italien, Forlì
... delikata smaken och deras organoleptiska egenskaper. Eftersom de är en torkad baljväxt kommer tillagningsprocessen att ta längre tid: blötlägg i några timmar, skölj noggrant för att ta bort föroreningar och koka tills bönorna är tillräckligt mjuka. Röda bönor kan tillagas på många sätt: kalla i tillbehör och sallader med tillsats av salt och en skvätt olivolja. Deras söta men intensiva smak gör dem till den perfekta ingrediensen för grönsakssoppor och puréer.
Portfölj (50)
Italien, Turin
...Vi erbjuder högkvalitativa italienska ekologiska tomatprodukter, såsom tärnade, puréer, halvkoncentrerade och koncentrerade pastasorter med olika Brix-nivåer, tillverkade av ekologiska tomater för B2B-storhandel, detaljhandel och HORECA-sektorerna i olika förpackningar med aseptisk fyllning som säkerställer optimal hygien och bevarande.
Portfölj (10)
Italien, Torino
... teknologiska system genom hela produktionslinjen för att säkerställa höga kvalitets- och livsmedelssäkerhetsstandarder. Den maximala spårbarheten för våra produkter upprätthålls genom direktleverans från producent till användare. Vårt erbjudande riktar sig främst till den europeiska marknaden, både för grossistförfrågningar och 'private label'. Våra produktionspartners är specialiserade på frukter och grönsaker: puréer och koncentrat, IQF, torkade och lyofiliserade.
Portfölj (10)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play