Italien, Castrovillari
Italien, Maruggio
...Harmonisk extra jungfrulig Den typiska guldgula färgen fårs genom kallpressning av oliverna, som är av sorterna Oliarola och Cellina. Den har en balanserad smak, som omedelbart är behaglig med en aning av mandel. Det är en frukt med medelhög intensitet, med behagliga dofter från Medelhavet. Finns i flaskor: 0,25 l – 0,50 l – 0,75 l – Behållare 5,00 l. Tack vare sin milda smak passar Olivolja...
Portfölj (8)
...Extra jungfruolja producerad i Puglia, Italien. Vi väljer de bästa oliverna för att producera vår extra jungfruolja och säkerställa högsta kvalitet.
Portfölj (3)
Italien, Carovigno
... och slutligen EVO BLEND Multikultivarolja. 3 Variationer av smaksatt Olive EVO: - AROMA Olja EVO justpugliafactory NATURLIGT EXTRAKT AV VITLÖK - CITRON - HET PEPPAR - Med föreningen av en extra jungfrulig olivolja av högsta kvalitet och med infusionen av de genuina och bästa frukterna från området, föds den aromatiska oljan från justpugliafactory i de dekilinerade.
Portfölj (8)
...Fonte Torre producerar extra jungfrulig olivolja i Umbrien med hjälp av den bästa teknologin för utvinning och skörd, med målet att uppnå en produkt av högsta kvalitet. Olivsorten "Moraiolo", känd för sitt höga innehåll av polyfenoler, bearbetas inom 48 timmar efter skörd vid låga temperaturer (under 27°C). Vi producerar uteslutande 100% italiensk extra jungfrulig olivolja. Vårt mål är att...
Italien, Rionero In Vulture
Olivpress. Produktion av extra jungfrulig olivolja.
Il Vecchio Frantoio Pace har producerat extra jungfrulig olivolja sedan 1910, med oliver från typiska kultivarer från Apulien. Den olivoljekultur som finns i Apulien resulterar i en olja av högsta kvalitet, producerad med den traditionella metoden för kallpressning. Idag, i tredje generationen, utvinner familjen Pace saften från oliverna med den gamla metoden för malning och pressning, vilket...
Italien, San Gennaro-Lucca
... produktionen på 500 kvintal per dag, efter att ha antagit ännu mer moderna maskiner och utrustning. Det typiska produkten från Frantoio Lenzi är det extra jungfruliga olivoljan från Lucca. Utöver detta produceras en DOP extra jungfrulig olivolja och en citronsmakad olivolja, "Limonolio".
Italien, Arma di Taggia
Vi producerar extra jungfrulig olivolja av Taggiasca, oliven Taggiasca är känd över hela världen för sin extraordinära kvalitet, och vi skickar även utanför Italien.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play