Italien, Imperia
...Extra Virgin Rêuza föds ur föreningen mellan två italienska kultivarer av stort värde, med helt olika effekter: Biancolilla-oliven och Taggiasca-oliven. Extra Virgin Olivolja · 100% italiensk olja – kallpressad · Utvunnen från Biancolilla-oliver och Taggiasca-oliver · Söt och aromatisk, utmärkt dressing för sallader och grönsaker Rêuza är en högst utvald produkt: den kombinerar de aromatiska...
Portfölj (44)
Italien, MILANO
...OLIO som deklareras 100% italiensk är en olja vars oliver har skördats i Italien och vars pressning har skett i Italien. Beteckningen av ursprunget för oljan är alltid obligatorisk för alla oljor av kategorin "extra vergine di oliva". FÖRPACKNING AV 3 ST = 1 ST EURO 21,90 1 PALLETT 48 FÖRPACKNINGAR UTGÅNGSDATUM 24/06/2025 MINIMI BESTÄLLNING 15 PALLETT...
Portfölj (229)
Italien, Paterno'
...Kultivaren "Nocellara Etnea" representerar excellens, kronjuvelen i den etneiska olivproduktionen. Enligt en långvarig företags tradition väljs de gröna oliverna ut från träden, övervakas och så snart de är plockade, bearbetas de med skicklighet och beprövad erfarenhet. De omvandlas sedan, krossas konstfullt och först när det är rätt tidpunkt kryddas de med selleri och färsk mynta, lätt kryddade med oregano och chili och noggrant konserverade i extra jungfruolja.
Portfölj (9)
Italien, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olivolja Extra Jungfru 100% Italiensk Olivolja extra jungfru 100% italiensk av högsta kvalitet, kallpressad. Olja som erhålls från ett särskilt urval av oliver som pressas vid rätt mognadsgrad. Den perfekta kombinationen av de olika sorterna ger en balanserad smak som tillför ett mervärde till rätterna. En olja som inte är överdrivet intensiv i fruktighet, älskas vid bordet...
Portfölj (9)
Italien, Petilia Policastro
...Vår Extra Jungfru Olivolja kännetecknas inte bara av att den produceras i ett av de mest framstående oliv- och oljeland, utan också av en passion som har gått i arv från generation till generation. Vi följer hela cykeln av oljan och arbetar i varje steg med vår närvaro och vår passion. Med en oljemal som har hög produktionskapacitet kan vi erbjuda kunden en produkt från en enda producent, vilket ger en direkt övergång till slutkonsumenten, som dessutom kan vara närvarande vid pressningen om så önskas, så att inget ögonblick av den fantastiska skapelsen av EVO går förlorat.
Portfölj (2)
Italien, Castelfidardo
...Fruktig extra jungfruolivolja med dofter av mogen oliv som påminner om gul äpple eller mandel. Den har en mjuk och delikat smak, mindre ihållande jämfört med andra oljor. Idealisk för alla rätter; passar särskilt bra till rätter av medelstruktur som: orecchiette och cime di rape, bönor och cikoria, vitt kött, ångad fisk, sallader, etc…...
Portfölj (4)
... framtida generationer. De odlade sorterna är Leccino, Frantoio, men den dominerande är den inhemska Itrana. Tack vare noggrann odling, omsorg vid skörd och uppmärksamhet vid pressning, får vi en extra jungfruolja av högsta kvalitet, med intensiv färg, fräsch doft, med inslag av oliv, tomatblad och klippt gräs, med eleganta toner av bitterhet och kryddighet. Kärlek, Passion, Engagemang är företagets...
Portfölj (1)
Italien, Palo Del Colle
...Företaget är beläget i hjärtat av den pugliska oliv- och mandelproduktionen. Vi producerar en utmärkt extra jungfruolja både från certifierad ekologisk odling och konventionell odling, där vi förenar användningen av den senaste teknologin med den erfarenhet vi har samlat på oss i fält. Vår olja kommer från den omedelbara bearbetningen av oliver från sorten "coratina", vilket ger en fruktig olja...
Portfölj (2)
Frantoio och Molino Ambrosini har verkat i flera år inom oliv- och spannmålssektorn, där de ägnar sig åt bearbetning av oliver, produktion av högkvalitativ extra jungfruolja och stenkvarning av vete för produktion av högklassiga mjölsorter. 90 års erfarenhet i den ständiga strävan efter kvalitet har gjort att Ambrosini-oljan har utmärkt sig på marknaden som en produkt för finsmakare. Många...
Portfölj (2)
Italien, Castronovo Di Sicilia
... teknologiska innovationen som gör extra jungfruolja till en alltmer utmärkt produkt. Vår mission "Vår noggranna analys av alla produktionsfaser, vår omsorg och hängivenhet för varje enskild planta är garantin för den högsta kvaliteten på våra produkter. Vi plockar frukten uteslutande för hand för att undvika kontakt med marken och bevara all godhet och doft. Därefter transporteras skörden snabbt till pressen och, när den kommer till anläggningen, efter mycket arbete och möda, blir varje oliv noggrant avstjälkad, tvättad och sedan krossad. Krossningen sker inom 24/48 timmar efter skörd.
Italien, Pienza
...MONACI REMO S.r.l är ett familjeägt företag beläget i PIENZA, i den vackra Val d'Orcia i provinsen Siena. Medveten om de många variabler som påverkar kvaliteten på en extra jungfruolja, övervakar företaget personligen alla faser av produktionskedjan, från odling på fältet till malning i kvarnen. Grunden för en bra olja är framför allt en frisk oliv som måste skördas vid rätt mognadsgrad...
LE Offici Meccaniche Porcelli är specialiserade på konstruktion och underhåll av maskiner för olivpressar i över 90 år. Verksamheten fokuserar på produktion av maskiner relaterade till vissa specifika faser av den bredare produktionsprocessen som leder till omvandlingen av oliv till extra jungfruolja, såsom avlägsnande av blad, krossning av grenar, separation av kärnor från pomace, pumpar för överföring av olivolja.
Italien, Saviano
... dagligvaruhandeln. Den extra jungfruolivolja från Sicilien som produceras och säljs av vårt företag tillhör den berömda och mycket värdefulla sorten Nocellara del Belice. Denna olivoljesort har fått erkännanden och certifikat av högsta nivå för sina utmärkta organoleptiska egenskaper. Nocellara är en olivträdssort med den unika egenskapen att den växer och producerar en god frukt (druvan) enbart inom Valle del Belice-området.
Italien, Genova
VÅRT FÖRETAG ARBETAR MED ENGROSSHANDEL AV INSAMLING, TVÄTT OCH TORKNING AV SPONTANA LÄKEMEDEL VÄXTER FRÅN KARPATERNA SOM: ÄNGSÅL, HÄSTSVANS, FUMARIA, MELITOT, KINA, PYRETRO, JOHANNISÖRT, KLIPPT BRÄNNNÄSSLOR (EXTRA BLAD), MASKROS (ROT), LIND (BLAD), BLÅBÄRSBLAD, VALNÖT OCH OLIV. VI ERBJUDER VÅRA KUNDER HÖG KVALITATIVA ÖRTER OCH KOMPETITIVA PRISER.
Italien, Torino
Hos oss kan ni hitta traditionella massiva trägolv och förbehandlade flerlagers trägolv. Parkett i trä, eller parkettgolv, finns i ek, mörk ek, bok, ångad bok, mörk bok, ask, mörk ask, doussié, körsbär, valnöt, päron, oliv, europeisk och kanadensisk lönn, iroko, teak, merbau. Kvalitetsklassificeringen av parkettens utseende är extra ribbad, ribbad flammig, flammig, flammig med knut, rustik...
Italien, Caltabellotta
... malningen av Biancolilla-oliver från Caltabellotta (Biancolilla-kulturen är inhemsk i Caltabellotta), vilket ger den den oemotståndliga gröna färgen med gyllene reflexer och dess naturliga, dimmiga utseende. Den uppskattas för sin utmärkta, fylliga och runda smak av grön oliv med en lätt bitter och kryddig ton. Dessutom har den en intensiv och balanserad fruktighet med inslag av mandel.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play