Italien, Martina Franca
...Pecorino alle Vinacce är en ostdelikatess som förkroppsligar tradition och innovation. Den har mognat i cirka fyra månader i krukor, varvat med lager av icke brända vinpressrester från Manduria-druvor, vilket ger denna pecorino en unik smakupplevelse. Den salta och något kryddiga smaken berikas av intensiva fruktiga aromer av plommon, björnbär och körsbär, följt av blommiga toner av vissnande...
Portfölj (29)
Italien, San Donaci
...Vin framställt av vinifiering av druvor från Negroamaro (90%) och Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellan provinserna Brindisi och Lecce. Det kännetecknas av friskhet, mjukhet och mångsidighet. I doften framträder intensiva toner av färsk frukt som jordgubbe, körsbär, granatäpple, plommon och blommiga inslag av vildros. Tack vare sin mångsidighet är det idealiskt för aperitifer, för rätter med skaldjur, fiskrätter och med friterad paranza.
Portfölj (5)
Italien, Mezzolombardo
Det är ett handelsföretag som grundades 2007, specialiserat på handel med färsk frukt och grönsaker på nationell och internationell nivå. De främsta produkterna är: äpplen, päron, persikor, körsbär och kiwi, som används för produktion av koncentrat, juicer, puréer och kuber. Företaget har dessutom en kylanläggning som de erbjuder för lagring och kylförvaring av färsk och industriell frukt under kontrollerad atmosfär.
Italien, San Pietro In Casale
...zucchini, paprikor, auberginer, gurkor, tomater, sparris: alla från vårt område, alla strikt genuina och kontrollerade. Agribologna erbjuder också säsongsfrukter: körsbär, jordgubbar, persikor och nektariner, plommon, aprikoser, kakifrukter, meloner, vattenmeloner. Konsortiet har följande certifieringar: UNI EN ISO 9001:2008, BIO, SPC BIO, Etisk kod, GlobalGap.
... producerar 100% italiensk extra jungfruolja med mekanisk bearbetning och i en kall kontinuerlig olivpress. När bearbetningen av den extra jungfruoljan är klar, börjar vi bearbeta den aromatiserade oljan med oliver och färsk frukt direkt i pressen. Ekologisk produktion. Spårbarhet och certifierad ekologisk.
Italien, Montecchia di Crosara
Cesarin väljer och förvandlar frukt till ädla ingredienser för både industriell och hantverksmässig konfektyr för att få fram kandiserad frukt, kandiserade körsbär, fruktpuré, konfektyr för bageri, godisindustri, glass, bakverk, glass. Fruktpurén är den nya serien av färdiga produkter som erhålls genom bearbetning av nyplockad färsk frukt. Den är idealisk för tillverkning av sorbet, glass, mousse...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play