Italien, Belpasso
...Paste di Mandorla-kakorna är kakor som är gjorda av marsipan eller Pasta Reale, så kallad eftersom den är "värdig en kung." Dessa mandelkakor är en verklig skatt från den sicilianska konfektyrtraditionen med en gammal ursprung. Det finns flera varianter av Pasta di Mandorla, såsom de som är gjorda med pistagenötter, apelsin, citron eller hasselnötter. Även tillgänglig för bagerilinjen, i bulk.
Portfölj (9)
Italien, Rho
...Polypropenpåsar för förpackning av: Kakor, Godis, Sötsaker, Choklad, Färsk pasta, Traditionella produkter osv.
Portfölj (8)
Italien, Catania
...Det är ett fullkornsmjöl som erhålls genom stenkrossning av durumvetet Timilia eller Tumminia, en vetesort som odlas på Sicilien sedan mycket gamla tider och nyligen har återupptäckts och värderats. Lämplig för produktion av bröd, pizzor och kakor. Förpackning om 5 kg.
Portfölj (8)
Italien, Torino
... "nyckelfärdiga", för hantering och förpackning av en stor typ av olika produkter inom livsmedels- och FMCG-sektorn: från bakverk till kakor, choklad och konfektyr i allmänhet, utan att glömma torra, färska, kylda och frysta produkter, pulver- och granulatprodukter samt produkter för personlig och hushållshygien och mycket mer.
Vi marknadsför kvalitetsprodukter från Apulien. Vi erbjuder våra kunder ett sortiment av produkter under ett enda varumärke: Taralli, Kakor och söta och salta Snacks, Orecchiette, Cavatalli och andra traditionella format av hantverksmässig semolina-pasta, Extra Jungfruolja producerad i lokala kvarnar med kallpressningsmetod, precis som förr. Vi producerar med hälsosamma recept, utan användning av konserveringsmedel, med fokus på kvalitet i förpackning och märkning av våra produkter. Våra kunder i Italien är butiker, små stormarknader och vinbutiker. Vi exporterar över hela Europa.
... av recept och smaker. Frysta produkter/Frozen food. Dessutom producerar vi icke-frysta produkter som Brik Mandelmjölk utan kolesterol, utan laktos, utan gluten, redo att dricka; klassiska och mandel-aromatiserade viner, sicilianska D.O.C. av hög kvalitet, kakor, mandelkakor, Babà i romlagd förpackning för GDO, Kex för cannoli och bignè, Martorana-frukt, Realkonfekt, Trufflade mandlar, osv. Färdigrätter i portionsförpackningar och plåtar. Rätter med fisk och kött. Produktion med Halal-certifiering, vegansk och glutenfri. Vi exporterar till olika delar av världen.
Italien, Trecastagni
... råvaror), produktion (beredning av degar, rengöring och desinfektion av degar), förpackning (användning av material för livsmedelsprodukter) och distribution (La Casa del Biscotto distribuerar sina produkter genom ett eget försäljningsnät som har varit aktivt i många år över hela landet, med hjälp av lokala distributörer för att nå de viktigaste italienska provinserna). Bland de typiska sicilianska produkterna producerar vi även: Enkla mandelkakor, aromatiserade med essens av sicilianska citrusfrukter och fyllda med pistage-, apelsin- och citrongrädde.
Italien, San Nicolò
... kopplad till den omsorg som ges åt hela produktionsprocessen: från urvalet av råvaror, till deras bearbetning, fram till förpackning och distribution. Våra tekniker kontrollerar varje råvara i laboratoriet vid mottagandet och varje batch innan förpackning, varje enskild paket eller påse passerar genom våra kontrollvågar och metalldetektorer innan de palettiseras och lagras. Vi kan därför garantera våra...
... cuneesiska traditionen, gjorda av smör, majs och mjöl. - hållbarhet 12 månader. VI KAN ERBJUDA KUNDERNA PERSONLIG FÖRPACKNING MED DERAS LOGO FÖR EVENEMANG, HÖGTIDER, MARKNADSFÖRING OCH EGEN DISTRIBUTION. Avslutningsvis är det FÖRSTA KVALITETENS BAGERI ATT NJUTA AV!!
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play