Italien, Orbassano
...Agnolottini del plin är små ravioli som handpinceras för att försluta dem, fyllda med fondue och tryffel. De representerar ett verkligt mästerverk inom traditionell italiensk matlagning. Varje agnolottino erbjuder en unik och raffinerad smakupplevelse: den delikata äggpastan smälter i munnen och avslöjar en krämig och smakrik fyllning, där fondue ger en rik och omslutande ton, och tryffeln höjer hela rätten med sin berusande arom och oföränderliga smak.
Portfölj (57)
Italien, MILANO
...Carciofo bearbetad från färsk produkt, turning gjord för hand lämnar skaftet intakt vilket gör denna produkt unik. Mångsidig i köket, passar den till många recept. Börja med förrätten, den kan användas i olja eller för att smaksätta lasagne eller pasta men också för att skapa förrätter och finger food med ett extremt scenografiskt utseende. Carciofi Citres skiljer sig eftersom de har ett lågt...
Portfölj (218)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play