Italien, Radicofani
... speciella behållarna är fyllda, överförs ricottan till en kylcell för att snabbt sänka temperaturen till 2 °C. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man skapa fantastiska desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Finns i termosvetsade förpackningar med en vikt av cirka kg. 1,2 och kg. 2,00...
Portfölj (48)
...Brazil Santa Hedwirges är idealisk för espressolovers som söker en första kontakt med specialkaffe. Tack vare sin mycket låga syra är den perfekt för dem som föredrar att smaka mer sötma i sitt kaffe, och den rekommenderas starkt för att göra din morgoncappuccino. Du får en extra fördel! Med detta kaffe kan du njuta av chokladnoter närmare kakao blandat med de sötare delarna av frukt. Plats: Sul del Minas Gård: Santa Hedwirges Process: Naturlig SENSORISK PROFIL: Bär, päron, nötter och mörk choklad Dimensioner: 13 × 5 × 23 cm Vikt: 250 gr. Idealisk för: Espresso, Moka...
Portfölj (25)
Italien, Padova
...Varm chokladkaffe, en liten läckerhet som du inte får missa! Ett klassiskt kaffe, med riven choklad tillsatt till kaffepulvret!
Portfölj (10)
Italien, Marciano Della Chiana
... rubinröd färg. Tack vare den saftiga och fylliga smaken är det perfekt att njuta av på egen hand eller med choklad. Utmärkt att kombinera med lagrade ostar. Format: 0,5 l. Typ av vin: Passito. Årgång: 2019. Land: Italien. Region: Toscana. Druvsort: 100% Aleatico. Mognad: 6 månader i små träfat - 6 månader på flaska. Färg: Intensiv rubinröd. Aroma: Jordgubbe, Plommon, Vildros. Temperatur: 12° C. Idealisk med: Choklad, lagrade ostar.
Portfölj (10)
Italien, Palagonia
... eller antipasti, svamp i olja, svarta oliver, gröna oliver, sparris, kapris, soltorkad tomat, kronärtskockor. Sicilianska graniter och glassar: Graniter av alla smaker, citron, mandel, pistage, mullbär, choklad, apelsiner, granatäpple, fikon, hasselnöt, jordgubb etc.
Portfölj (55)
... choklad. Nuda bönor i mörk och vit choklad, där bönan täcks med antingen mörk eller vit choklad. En pralin som är krispig på insidan och mjuk på utsidan. Kaffeblandningen är historia och konst. Genom att besöka vårt rosteri får ni möjlighet att smaka på våra blandningar och köpa kaffe från vår butik.
Italien, Aprilia
... sin redan rika erfarenhet inom produktionen av konfetti och andra sötsaker. En dag, i september 1995, efter flera försök, skapar MAESTRO SOR FELICE en praliner gjord med en Santos-kaffeböna som rostats över öppen eld och täckts med läcker mörk choklad. Snart kommer denna praliner att bli känd som: "Cioccafè". Produkten får omedelbart ett enormt genomslag: nya maskiner köps in, personalen ökas och...
Vårt hantverksbageri producerar klassiska traditionella sicilianska bakverk som cannoli med ricotta och siciliansk cassata, bakverk med färsk ricotta, kräm, choklad, pistagebakverk, mandelmassa-bakverk, samt hantverksmässiga panettoni och påskduvor. En begränsad produktion av typiska sicilianska bakverk, tillgänglig från ett familjeägt sicilianskt bageri som tillverkar bakverken i sitt eget...
Italien, Palermo
Terrarata är en onlinebutik för typiska sicilianska produkter. Vi väljer ut de bästa kvaliteterna inom det sicilianska jordbruket för er och för oss. På vår portal kan du handla online: Modica-choklad, ekologisk honung, kapris från Pantelleria, extra jungfruolja från vår egen produktion, vin och hantverksöl. Stort urval av produkter baserade på gamla sädesslag. Pasta, couscous, bröd, kakor...
Italien, Pescina
Välkommen till vår söta webbplats, där du får möjlighet att köpa produkter för dekoration av bakverk och tårtor, utrustning för cake design och sugar art, ingredienser för födelsedagstårtor och bakverk och mycket mer. Butik som är reserverad för försäljning av: sugar art, cake design, sockerpasta, konfetti, bakverk, tårta, födelsedagstårta, tårtdekorationer, söta recept, choklad, brownie, kakor...
Populära länder för denna sökterm