Italien, Bergamo
Bello Fresco föddes ur passionen för den napolitanska matkulturen och kvaliteten på våra färska produkter är hjärtat i vårt företag. Vi startade vår verksamhet på 90-talet genom att föra traditionella mejeriprodukter från söder till norr i Italien och utvidgade ständigt vår kundbas. Till mejeriprodukterna, som fortfarande idag är vår styrka, har vi med tiden lagt till jordbruksprodukter (frukt och...
Portfölj (56)
Italien, Martina Franca
...Bocconcini di Mozzarella är små färska ostar, tillverkade av mjölk av hög kvalitet. Dessa bocconcini kännetecknas av en mjuk konsistens och en mild smak, vilket gör dem perfekta att njuta av ensamma eller i sallader. Mozzarella är en mångsidig ost som passar för många användningar i köket, från kalla rätter till varma. Bocconcini di mozzarella är ett utmärkt val för den som söker en färsk och genuin produkt, idealisk för att berika varje rätt.
Portfölj (29)
Italien, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata och handgjord mozzata tillgänglig i: Nodini, Treccia med vikt även på kundens begäran. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Helt handgjord, pasta filata innehåller ett delikat hjärta av stracciatella och grädde. Ricotta av hög kvalitet gjord på enbart komjölk. Trevligt rik och krämig, särskilt lämplig för användning i matlagning. Mascarpone: Färsk, baserad på enbart grädde från komjölk, utan konserveringsmedel.
Portfölj (7)
Italien, Noci
...Mozzarella är en färsk ost med elastisk konsistens, kännetecknad av en slät, jämn yta och en snövitt färg. Smaken är söt och mild, och doften är frisk och behaglig. Den finns i olika former, resultatet av våra mästerostmakare: från bocconcino till nodino, från fläta till liten fläta och till fiordilatte. Vanligtvis avnjuts mozzarella färsk, antingen ensam som förrätt (fiordilatte skärs typiskt i skivor och kryddas med extra jungfruolja och tomat, vilket utgör basen för den berömda caprese) eller som tillbehör, i kombination med huvudrätter och även i salladsberedningar.
Portfölj (10)
Italien, MILANO
...Den historiska etiketten från Ferrari Trento kommer från enbart Chardonnay-druvor från bergen. Den uttrycker den oöverträffade kopplingen till Trentino och elegansen hos de klassiska bubblorna som är typiska för detta område. En idealisk bubbel för aperitif, avnjuten tillsammans med två andra stora protagonister inom italiensk gastronomi som prosciutto crudo och mozzarella fior di latte, men också lämplig för att följa hela måltiden. Perfekt med friterade rätter. FÖRPACKNING AV 6 1 STK = EURO 7,50 1 PALLETT 72 FÖRPACKNINGAR AV 6 MINIMI BESTÄLLNING 30 PALLETT...
Portfölj (229)
Italien, Casoria
Försäljning och direktexport till cash and carry över hela världen, direktförsäljning till restauranger över hela världen, produkter från Italien, buffelmozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater för pizza, färsk pasta, pasta för italienska restauranger utomlands. Oslagbara priser på typiska italienska produkter, beställ på vår webbplats så får du produkterna direkt till din r...
Portfölj (10)
Italien, Ibi
Produktion av Fior di Latte mozzarella skuren Napoli, tärnad, riven, endast gjord av mjölk, löpe, salt och mjölksyrabakterier, inga konserveringsmedel, inga förtjockningsmedel...
Portfölj (3)
Vi producerar Fior di Latte, mozzarella gjord på buffelmjölk, får-, get- och komjölksostar, får- och getricotta, buffelricotta samt yoghurt gjord på komjölk, buffelmjölk och getmjölk.
Italien, Melzo
... pizzorna är alla italienska och inkluderar DOP buffelmozzarella, fior di latte mozzarella, rökt provola, ekologisk extra jungfruolivolja DOP. För mer information eller för att boka ett bord kan man ringa till nummer 3667146300.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play