Italien, Imperia
..."Classico" är en Extra Virgin med mycket balanserade egenskaper, aromatisk, med en delikat smak och en varm gul färg. Produktetikett I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten. Kombinationer "Classico" passar bra till alla rätter, även om den särskilt rekommenderas rå, både för sallader och grönsaker samt för att avsluta fisk, grillat kött och minestrone.
Portfölj (44)
Italien, Acicastello
...Vi erbjuder fisk i olja som tonfisk, albacoretonfisk, ansjovis och makrill, smaksatt med jungfruolja från Sicilien, fisk fångad endast i Medelhavet och Joniska havet, fisk behandlad enligt tradition utan tillsatser av något slag. Dessutom erbjuder företaget tonfiskpaté och albacoretonfisk. Mycket intressanta priser.
Portfölj (10)
Italien, Cicciano
...Handgjorda Vita Tonfiskfiléer i Solrosolja under vårt eget varumärke, med möjlighet till kontraktstillverkning.
Portfölj (5)
Italien, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olivolja Extra Jungfru 100% Italiensk Olivolja extra jungfru 100% italiensk av högsta kvalitet, kallpressad. Olja som erhålls från ett särskilt urval av oliver som pressas vid rätt mognadsgrad. Den perfekta kombinationen av de olika sorterna ger en balanserad smak som tillför ett mervärde till rätterna. En olja som inte är överdrivet intensiv i fruktighet, älskas vid bordet...
Portfölj (9)
Italien, San Pietro Clarenza
...Extra jungfruolja tillverkad med de väldoftande oliverna som är typiska för östra Sicilien, Nocellara Etnea. Resultatet är en olja med en harmonisk och sammetslen smak, lätt fruktig med en mild kryddighet. Den berikar varje rätt, idealisk för att smaksätta pastarätter, rätter med vitt eller rött kött och fisk. Förpackningar om: 0,75 cl; 1,00 lt; i glasflaskor. Förpackningar om: 3,00 lt; 5,00 lt; i metallburkar.
Portfölj (8)
Italien, Salerno
...Gastronomisk beredning typisk för vårt område. Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, calamari, kokta i vatten och aromatiserade. Förpackade i blandad olja, 20% extra jungfruolja, 80% solrosolja med färska aromer. Förpackade i vakuumförpackning (i varierande proportioner) Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, 80% solrosolja, 20% extra jungfruolja, vinäger, salt, naturliga aromer, antioxidant...
Portfölj (8)
Italien, Maruggio
... dressing, passar den bra med dofterna och smakerna från det medelhavsinspirerade köket och respekterar smaken av livsmedel. Den förhöjer de enklaste rätterna som bruschetta, sallader och vinaigretter, och rekommenderas även till grillat kött, soppor, grytor och bakad fisk. Det är en olja för alla som vill äta hälsosamt och balanserat.
Portfölj (8)
Italien, Trento
...I det praktiska kubformatet får du en värdefull hjälp i köket: den aromatiska blandningen för Soffritto Bauer. Den är skapad av noggrant utvalda grönsaker, utan tillsats av mononatriumglutamat och utan härdade fetter. Bauers hemlighet för läckra såser och andra smakfulla recept. Utmärkt för att ge smak åt dina recept. Smält 1 Dado Soffritto Bauer (10 g) i lite olja eller vatten i kastrullen för...
Portfölj (9)
Italien, Carovigno
... Betydelsen av monokultivar: När vi talar om monovarietal eller monokultivar evo-olja, hänvisar vi till olja som erhållits från oliver som odlats från en enda, exklusiv skörd. Termen monokultivar har faktiskt ett grekiskt ursprung, "monos" som betyder unik och "cultivar" som hänvisar till skörden. Monovarietal evo-olja är mycket uppskattad eftersom den, eftersom den kommer från en enda skörd, inte produceras i stora mängder och framför allt påverkas mycket av väderförhållandena under året.
Portfölj (8)
...PRODUKTBLAD PRODUKT Ekologisk Extra Jungfruolivolja ÅR FÖR PRODUKTION 100% 2017-2018 LAND Italien REGION Kalabrien OMRÅDE Kullen i Presila Kalabrien MILJÖ Oförorenad och ren ODLING Nedgrävning av naturliga ämnen: gräs, favabönor (grön gödsel) SKÖRD Mekanisk skakare med paraply UTVINNING Kallpressning (under 27°) inom 24 timmar efter skörd LAGRING Ståltankar CERTIFIERING Ekologisk CERTIFIERING NOP: Usda 100% Ekologisk KULTIVAR Monokultivar "Carolea" ANVÄNDNING Rå på sallader, baljväxter och soppor Förrätter Kött……..och fisk Medelhavsdiet...
Portfölj (7)
Italien, Calatafimi Segesta
...Mångsidig olja. Idealisk för att framhäva och värdera kvaliteten på maten både vid tillagning och som en kall tillsats där den särskilt utmärker sig. Utmärkt med stekta grönsaker, med rostade rätter, med ugnsbakad fisk, med pajer, perfekt i salladsdressingen, i förberedelsen av pinzimonio och på grillade grönsaker.
Portfölj (3)
...Bluver har i över 20 år producerat skaldjurs- och grönsaksaperitifer i olja eller naturligt. Närvarande i hela Europa, producerar Bluver den exklusiva "Misto Mare Infarinato": en blandning av fryst och panerat fisk för fritering, klar på 5 minuter. Vårt företag levererar till dagligvaruhandeln, Ho.re.ca. och restaurangbranschen.
Italien, Sciacca
...Industrin för konservering av fisk Licata A. & C. s.n.c. har varit verksam i Sciacca sedan mitten av 80-talet och har över 20 års erfarenhet inom produktion av fiskkonserver. Staden Sciacca ligger vid Medelhavet, en idealisk plats för fiske av blåfisk, särskilt ansjovis och sardiner. Här grundades och utvecklades företaget Licata, som producerar ansjovis och sardiner i salt och olja under...
Bearbetning och omvandling av fisk- och grönsaksprodukter i olja, frysta och från gastronomi.
...GlobalFoodsItaly grundades för att ge tradition, äkthet och excellens den vikt och synlighet som produkterna från våra marker förtjänar. Efter år av noggrant urval har GlobalFoodsItaly tillsammans med olika producenter strävat efter att få ut det bästa av de lokala äktheterna såsom charkuterier, olja, vin, ost, bröd, taralli... som idag är våra styrkor. Beläget i det centrala Apenninerna "IRPINIA...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play