Italien, Salerno
...smakförstärkare, arom. Företaget verkar i enlighet med nationell och europeisk lagstiftning, under självkontroll och i enlighet med principerna för HACCP-systemet. Företaget tillämpar städrutiner och desinfektion, bekämpning av skadedjur och hygienkontroller, och genomför mikrobiologiska och kemiska kontroller av råvaror, halvfabrikat, färdiga produkter och produkter under bearbetning på prov. Den färska produkten som mottas kyls ner till -20° C och förvaras vid denna temperatur i minst 24 timmar för att åtgärda eventuella hygieniska brister.
Portfölj (8)
Italien, Bigolino Di Valdobbiadene
Favrin S.r.l. grundades i början av 70-talet för bearbetning av plåt och konstruktion av djurhållningsanläggningar. Senare utvecklades företaget till att bearbeta rostfria stål och konstruera maskiner för jordbruks- och livsmedelsanvändning, både enligt egna ritningar och efter tredjepartsdesign. Idag verkar vi inom frukt- och grönsakssektorn samt vinindustrin, och producerar: maskiner och linje...
Portfölj (10)
Italien, Savignano Sul Panaro
...Vi är starkt specialiserade på leverans av färska produkter, frysta varor, icke-förgängliga livsmedel, icke-livsmedelsprodukter, från de relevanta distributionscentralerna direkt till försäljningsställena. Hämtning och leverans av produkter både för bearbetning och för försäljning. Vi är den säkra och pålitliga partnern när det är avgörande att upprätthålla lagstadgad temperatur för att skydda...
Portfölj (1)
Italien, Trento
... hos varje ingrediens och serverar den på bordet. *buljong tillagad enligt instruktionerna: Lös upp 1 Dado Carne Bauer i 500 ml vatten och koka i ett par minuter under omrörning då och då. Buljongen kan också tillsättas till maten (soppor, grytor, såser, ragù, kött, fisk, risotto, ägg osv.) under tillagningen, i önskad mängd.
Portfölj (9)
Italien, Ripalimosani
Tred Technology verkar inom livsmedelsförädling med särskilt fokus på innovation kopplad till Industri 4.0. Våra produktionslinjer: LINEA ORTOFRUTTA E POMODOR: kompletta anläggningar för bearbetning av såser, såser, marmelader, inläggningar, inlagda grönsaker osv. LINEA ESSICCAZIONE: professionella torkare för dehydrering av frukt och grönsaker, örter, pollen, pasta, fisk, kött. LINEA NATURA...
... det ett tecken på dess jungfrulighet (surhetsgrad på 0,4%). Extra jungfruolja är en grundläggande ingrediens för tillagning av Fungo Cardoncello samt den främsta dressingen för våra sallader, kokta grönsaker, baljväxtsoppor, fisk i vitt och särskilt för "Cialledde", en typisk Altamuransk rätt med bröd och andra fattiga ingredienser från medelhavskosten.
Italien, Cinisello Balsamo(mi)
Vårt företag har nyligen etablerat sig inom industrin i Italien, särskilt inom bearbetning, import och distribution av färsk fisk såsom Gula Fenor Tonfisk, Svärdfisk och Frysta Vannamei Räkor, främst från Indiska oceanen, och vårt huvudkontor ligger i Sri Lanka. Vi ser fram emot att erbjuda dessa produkter även till Er. Om Ni vill svara på vårt mejl, kommer vi gärna att skicka ytterligare information om de produkter Ni är intresserade av och vi kan erbjuda en skräddarsydd offert baserat på Era affärsbehov.
...Vi har varit verksamma i den "frysta världen" i över 30 år och arbetar med bearbetning av livsmedelsprodukter, främst baserade på fisk, men även ost, grönsaker och kött. Vi föddes som leverantörer av FINDUS-märket för fiskindustrin och har sedan utvecklat våra egna varumärken och produkter, vilket skapat ett försäljningsnätverk som betjänar livsmedelsbutiker och storkök. Vi specialiserar oss på...
Italien, Civitanova Marche
... bearbetning av livsmedelsprodukter av animaliskt ursprung, kött, fisk, mjölk, inklusive anläggningar för rendering och vattenrening för behandling av biprodukter som härrör från dem. Vårt mål är att maximera lönsamheten av er investering genom att noggrant välja funktionella, flexibla, riktade, teknologiskt avancerade och kvalitetsmässigt högsta lösningar, med särskild uppmärksamhet på hanteringsvänlighet, driftskostnader och underhåll av anläggningen.
Färsk och fryst fisk: bearbetning och handel.
Italien, Castelfiorentino
punto mare pce och frysta produkter leveranser för gemenskaper, restauranger, gastronomiska evenemang kontor och grossist: c fiorino tel lager via f.lli cervi 11 Fisk och Frysta Produkter, Leveranser för Gemenskaper, Restauranger, Gastronomiska Evenemang srl Kontor Grossist Bearbetning: Tel. Fax...
Bearbetning och omvandling av fisk- och grönsaksprodukter i olja, frysta och från gastronomi.
Italien, Manfredonia
La Polo Sud är ett företag med stor erfarenhet inom marknadsföring, bearbetning, distribution och förvaring av fisk- och skaldjursprodukter. Företaget är strategiskt beläget i staden Manfredonia, genom den nya handelsplattform som nyligen har byggts, utrustad med: - Anläggning för uppfödning av havsabborre och havsöring, belägen i Manfredonia-bukten - Bearbetningsrum för dagens fångst...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play