...Druva: 100% Nebbiolo. Vinifiering: traditionell jäsning med överliggande maceration i cirka 21 dagar. Lagring: 36 månader i små franska ekfat. Färg: intensiv granatröd. Doft: intensiv och komplex, med inslag av små bär och noter av söta kryddor. Smak: torr och fyllig, harmonisk och med god eftersmak. Alkoholhalt: ±14% Matmatchning: ett raffinerat vin som passar till rätter med rött kött, särskilt grytor och rostade rätter, lagrade ostar och avancerade rätter med fondue och tryffel. Serveras vid en temperatur av cirka 18°C.
Portfölj (10)
Italien, Dorgali
... dofterna av Sardinien, med inslag av medelhavsväxtlighet, myrten och körsbär som integreras med en palett av mineralitet. I munnen framhävs den av god friskhet och en fin och smakrik tannin. Den utmärker sig för sin mångsidighet, och passar bra både till smakrika förrätter och röd kött, kanske berikad med aromerna från medelhavskryddor. Utmärkt även med halvlagrade ostar.
Portfölj (5)
Italien, Peschiera Del Garda
... hela världen skapar våra bartenders egna förberedelser för att öka kvaliteten och fräschören i drinkarna, kanske i kombination med menyer med frestande förslag, som urval av italienska och franska charkuterier och ostar, hembakat bröd och focaccia och mycket mer. Under sommaren är det möjligt att njuta av en aperitif bland de många exklusiva alternativen direkt på terrassen på Lenoteca, där man...
Italien, Palagano
... och säljer man ostar och mejeriprodukter från uppfödningen samt olika produkter som killingar, sylt, ägg och allt annat som gården kan erbjuda... för att garantera en hälsosam och genuin kost. För den som vill tillbringa en dag på gården anordnas även pedagogiska aktiviteter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play