...Måltiderna baseras på en frystorkad teknik som bevarar smaken, konsistensen och näringsämnena i produkten efter rehydrering. Vi garanterar en hållbarhet på 8 år för produkten.
ENKEL ATT FÖRBEREDA
Måltiderna är klara på mindre än 10 minuter. Tillsätt bara varmt vatten och låt stå. Bekvämt att njuta av rätten direkt från påsen.
Obs! Produkten fungerar även med kallt vatten, bara dubbla tiden.
...Vegantis ekologiska frysta açaì, som erbjuds i grossistformat och priser, är 100% naturlig, frystorkad och rå, certifierad ekologisk.
Produkten är tillverkad i Brasilien och är ett pulver som utvinns från köttet av açaïbär.
Det färska köttet frystorkas med den moderna tekniken freeze-dried, det vill säga vid mycket låg temperatur, för att bevara dess organoleptiska egenskaper och...
...perfekta att servera vid restaurangbord, barer, te-salonger osv.) eller i eleganta förpackningar att ställa ut på hyllor eller i hörn.
Ingredienser:
Sicilianska mandlar, socker,
Honung från Etna (apelsinblomma)
äggvita (naturlig, ej frystorkad)
Pistagenötter, choklad / Vanilj...
...Kosttillskott med SYMBIOTISK verkan (Prebiotika + Probiotika), innehållande MGP Gold (frystorkad papaya med hög enzymatisk aktivitet) och Kluyveromyces marxianus B0399 (PROBIOTISK MJÖLKSYRASTAM).
Huvudingredienser: MGP Gold (frystorkad papaya med hög enzymatisk aktivitet uttryckt i Papain), Kluyveromyces marxianus B0399 (mjölksyrebakterie med probiotisk verkan).
Förpackning: Totalt 60 kapslar...
...Varm dryck gjord på frystorkad ginseng; en revitaliserande, energigivande och matsmältningsfrämjande rot, en värdefull allierad mot åldrande. Kapslar med 10 ginsengkapslar.
...Vårt sortiment av frystorkad frukt finns både som ingrediens för dina produkter för att skapa en unik smak och optimal hållbarhet, samt som färdiga snacks och som "private label".
Produkter:
Äpple skivat/tärnat/granulat/pulver
Aprikos skivad/tärnad/pulver
Banan skivad/granulat/pulver
Björnbär hela/granulat/pulver
Blåbär hela/granulat
Sura körsbär hela/tärnade/granulat
Fikon hela/skivade/pulver...
...Bearbetningsanläggningar för tärnad frukt, yoghurt, frystorkad och torkad frukt, designmöjligheter. Bearbetningsanläggning för frukter och bär, aprikos, blåbär, granatäpple, nispera, olika frukter.
...tillsammans med sin son Davide som fortsätter familjens passion, rymmer företaget cirka 800 åsnor. Företaget är specialiserat på produktion och leverans av åsnmjölk (färsk och frystorkad) för enskilda konsumenter samt för livsmedels- och kosmetikindustrin. Även frystorkningen av mjölken sker direkt på företaget. Företaget producerar också ekologiska kosmetiska produkter baserade på åsnmjölk och olika gourmetprodukter som Mortadella och åsnakorv, kex med åsnmjölk och likörer med åsnmjölk. Företagets verksamhet inkluderar även gästverksamhet inom agriturismo.