Italien, Imperia
...Klassisk sås från den medelhavstraditionen, smakrik och färsk. En äkta italiensk sås baserad på tomater, smakrika urkärnade Taggiasca-oliver, morötter, selleri, kapris, lök och basilika. All den italienska karaktären, i en kombination som speglar den mest passionerade av medelhavstraditioner. Produktetikett I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten...
Portfölj (44)
Italien, MILANO
...Nettovikt Per Styck 1500 g Livsmedelsbenämning Oliv riviera utan kärnor i extra jungfruolja (36%) Förvaringsmetod Förvara i rumstemperatur Ursprungsland Italien. Processen för att ta bort kärnorna gör att den inre fruktköttet får smak av kryddningen, inte för inte är oliver utan kärnor de mest lämpliga att marinera. FÖRPACKNING MED 6 1 ST = EURO 9,00 1 PALLETS 36 FÖRPACKNINGAR MED 6 UTGÅNGSDATUM 04/06/2026 MINIMIBESTÄLLNING 20 PALLETS...
Portfölj (218)
Italien, Biancavilla
...Vaso med svarta eller gröna oliver i saltlake på 3100 g (Kg 3,1), 300 g, hinkar på 1 kg, hinkar på 5 kg. Hela eller krossade salta. Våra oliver är ekologiskt certifierade, odlade i våra olivlundar, utan användning av bekämpningsmedel, handplockade med passion och engagemang. Sedan 1904 har företaget Cuscunà odlat och producerat extra jungfruolja och oliver i saltlake, svarta och gröna. Alla våra produkter är certifierade och kontrollerade för att garantera det bästa för våra kunder. I fyra generationer har vi erbjudit en produkt av högsta kvalitet som exporteras till olika länder i världen!
Portfölj (8)
Italien, Guidonia
...Priserna som visas på webbplatsen är detaljhandelspriser. Ingredienser: Krossade gröna oliver, solrosolja, paprikor, salt, fänkålsfrön, vitlök. Förpackningar: Vakuumförpackningar: g 500 30% rabatt från grossistpriset. Begär prislistan...
Italien, Roma
... eller produkter som innehåller sådana komponenter. Under insamling, överföring och bearbetning utsätts produkten inte för någon risk för korskontaminering. Innehåller inte gluten. Innehåller konserveringsmedel (E300). Näringsvärden per 100 g: Energi Kj 1101 / Kcal 268 Fett 28 g varav mättade fettsyror 3,2 g Kolhydrater 0,9 g varav sockerarter 0,6 g Fiber 1,6 g Protein 1,9 g Salt 1,08 g Tillgängliga förpackningar: 80 g, 170 g.
Portfölj (9)
Italien, San Pietro Clarenza
...sultanrussin, socker, extra jungfruolja, solrosolja, vinäger lagrad i 36 månader. Kan innehålla fragment av olivkärnor. ALLERGENER: Selleri, pinjenötter. Förpackningar: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfölj (8)
Italien, altamura
...Focaccia Barese är gjord av en deg bestående av följande högkvalitativa råvaror: finmalen durumvetemjöl, vetemjöl, sojalecitin, extra jungfruolivolja, solrosolja, salt, jäst, vatten, förbättrare. Innehåller gluten och soja. Topping: körsbärstomater från kullen, svarta oliver, oregano. Arbetad hantverksmässigt, förpackad i ATM och insvept i plastfilm för livsmedel.
Portfölj (3)
Italien, Roccadaspide
...DELTA K: -0,002; Myristinsyra: 0,0%; Palmitinsyra: 0%; Lignocerinsyra: 0%; Heptadekansyra: 0,0%; Heptadecensyra: 0,0%. INDIKATIVA NUTRITIONSVÄRDEN (per 100 g): Fett 16,2 g; Energiinnehåll 900 Kcal; Kolesterol 0 mg; Natrium 0 mg; Kolhydrater 0 mg; Protein 0 mg; Kalcium 0 mg. FÖRVARINGSVILLKOR: Förvaras på en sval plats och skyddad från direkt solljus.
Portfölj (1)
...Namnet kommer från Capone som på den tiden lätt kunde hittas i sicilianska kök på grund av sin överflöd. Capone serverades tillsammans med tomat och aubergine. I början av förra seklet blev rätten en del av den folkliga matkulturen och capone ersattes med andra grönsaker. Grönsakerna, noggrant utvalda, friteras separat och kokas sedan med en speciell tomatsås. Ingredienser: Friterad aubergine i tärningar 37%, tomatsås, solrosolja, extra jungfruolja, lök, selleri, oliver, kapris, socker, naturliga aromer, vinäger.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play