Italien, Palagonia
...Ingredienser: Odlad svamp 65%. (Agaricus Bisporus) solrosolja 35%, vinäger, salt, naturliga aromer i varierande proportioner (mynta, vitlök, mald rödpeppar, rödpepparflingor, paprika). Citronsyra, L-askorbinsyra. Förpackningar: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfölj (55)
Italien, MILANO
...kryddor, vinäger och frukt i sockerlag. "O' Friariello Napoletano", Broccoli i olja "O sole e' Napule" i burk om 960 g. Odlad i Vesuvio-området, bearbetas den från oktober till mars. Den representerar den perfekta grönsaken för alla kötträtter, dess distinkta smak gör den lämplig som tillbehör till alla kötträtter, idealisk för bruschetta och pizzor. FÖRPACKNING FRÅN 6 1 STYCK = EURO 3,90 1 PALLETT 50 FÖRPACKNINGAR FRÅN 6 UTGÅNGSDATUM 30/06/2026 MINIMI BESTÄLLNING 15 PALLETT...
Portfölj (191)
...Namnet kommer från Capone som på den tiden lätt kunde hittas i sicilianska kök på grund av sin överflöd. Capone serverades tillsammans med tomat och aubergine. I början av förra seklet blev rätten en del av den folkliga matkulturen och capone ersattes med andra grönsaker. Grönsakerna, noggrant utvalda, friteras separat och kokas sedan med en speciell tomatsås. Ingredienser: Friterad aubergine i tärningar 37%, tomatsås, solrosolja, extra jungfruolja, lök, selleri, oliver, kapris, socker, naturliga aromer, vinäger.
Italien, Salerno
...Gastronomisk beredning typisk för vårt område. Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, calamari, kokta i vatten och aromatiserade. Förpackade i blandad olja, 20% extra jungfruolja, 80% solrosolja med färska aromer. Förpackade i vakuumförpackning (i varierande proportioner) Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, 80% solrosolja, 20% extra jungfruolja, vinäger, salt, naturliga aromer, antioxidant...
Portfölj (8)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play