Italien, Salerno
I efterkrigstiden grundade Pasquale Battista ett litet livsmedelslaboratorium i Cetara, främst för ansjovis, som han drev med passion och stolthet fram till 90-talet. Kopplingen mellan bearbetningen av ansjovis och Cetara har historiska rötter och idag, precis som igår, fortsätter traditionen tack vare herr Battistas barn. Under åren har smaken av vår produkt inte förändrats, precis som bearbetnin...
Portfölj (8)
Italien, Noci
...En handgjord filodeg fylld med krämig mozzarella som är handstrimlad och grädde, naturligt rökt. Den rökta burratan är den perfekta evolutionen av burrata från Apulien. Sötman från stracciatellan smälter samman med den delikata och behagliga aromen av den naturliga rökningen som sker i ugnen med träflis, vilket skapar en mix med en oemotståndlig smak och en distinkt smak. Denna specialitet är perfekt för att fylla pizzor eller gourmet-sallader, men kan också kombineras med färsk fisk eller rökig smak, eller med sylt och marmelader även med intensiv smak.
Portfölj (10)
Italien, Venezia
...Utsökt Stark. Högfermenterad öl med en fyllig och mjuk kropp. Dess arom är söt och perfekt balanserad med ett krämigt och kompakt skum. Fyra specialmalt av korn och två ädla humlesorter ger eleganta toner av torkad frukt och lakrits. Utmärkt med röd kött som är bräserad eller rostad, grillat kött, rökt fisk, lagrade ostar, kryddade getostar och Sacher-tårta.
Portfölj (4)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play