Italien, Viterbo
...Åldrad guanciale, tillverkad av det finaste certifierade italienska färska köttet. Perfekt för de bästa amatriciana, carbonara och gricia pastarätterna. Åldrad i minst 2880 timmar för att ge den bästa smaken till dina rätter. Unik och oförglömlig.
Portfölj (7)
Italien, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. i Mesoraca, i provinsen Crotone, sysslar med egen och hantverksmässig produktion, med förpackning, av typiska charkuterier, inklusive korv, capocollo och pancetta. Tack vare personalen, som är välutbildad och har erfarenhet inom branschen, lyckas Salumificio Lavigna även tillfredsställa de mest kräsna smaklökar.
Portfölj (19)
Italien, Marciano Della Chiana
...Guanciale är en charkuteriprodukt som kommer från grisens kind. Köttet masseras med salt i cirka fem dagar. Peppar och chili tillsätts och det aromatiseras med rosmarin och salvia för att göra köttet ännu mer smakrikt. Torkningen, som varar mellan 60 och 90 dagar, sker i miljöer med optimalt klimat och fuktighet. Det används i matlagning i olika recept och såser: pasta alla carbonara, gricia och amatriciana för att nämna några av de mest kända.
Portfölj (10)
Italien, Castel Guelfo Di Bologna
... linjer av naturliga produkter som tillverkas hantverksmässigt. Charkuteriet producerar skinkor, extra färsk korv, lufttorkad korv, Luganega, salame zia ferrarese, grillkorv, bondgårdskorv och grov nostransk, Milano-korv, ungersk korv, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, lagrad guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino och zampone, bondiola, prästens hatt och andra specialiteter för detaljhandel, GDO och restaurangverksamhet.
Italien, Cerreto D'esi
På vår ekologiska gård föder vi upp grisar i halvvilt tillstånd med ekologiska metoder, där djurens välbefinnande står i fokus. Grisarna får enbart företagsodlade spannmål och antibiotika ges inte. Alla djur bearbetas på gården som är utrustad med ett charkuteri-laboratorium med CE-märkning. Vi producerar olika typer av salami, lagrad bacon, kryddad lardo, lonza, lonzini, guanciale och skinka...
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Ekologisk Pasta, Ekologiskt Vin, Oliver, Paté, Sylt, Marmelad, Mastaccioli, Cantucci. Hantverkshonung, Speltprodukter, Propolis, Honungskarameller, Brudens Torrone, Hampolja och -mjöl, Senatore Cappelli-mjöl, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Kryddor, Mousserande vin, Grappa,...
Italien, Milano
Osteria Maurino föddes ur erfarenheten och passionen hos ägaren, Maurino, för sin hemkocks kök: Rom. Maurino erbjuder alla sina gäster en genuin romersk matlagning, med smakfulla tolkningar men alltid trogna traditionen. Bland specialiteterna: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri med kronärtskocka, guanciale och oliver, gnocchi alla romana, abbacchio allo scottadito...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play