Italien, Trieste
...6 WECK Bobine ® 370 ml burkar med lock och gummiband (klämmor ingår inte) Perfekt för dina juicer, såser, coulis, hemgjord majonnäs, frukter i sirap, säsongsgrönsaker, soppor, pasta som ska klibba ihop hemma … Kapacitet: 370 ml Öppningsdiameter: 80 mm. Höjd: 122 mm. För mängd i gram: cirka 300 gram...
Italien, Trieste
...6 burkar WECK Bobine® 370 ml med lock och gummiringar (klämmor ingår inte). Perfekta för dina juicer, såser, coulis, hemgjord majonnäs, frukter med sirap, säsongens grönsaker, soppor, pasta till pastahus … Kapacitet: 370 ml Öppningsdiameter: 80 mm Höjd: 122 mm För mängd i gram: cirka 300 gram...
Italien, Buonvicino
...Vår bronspressade pasta följer en hantverksmässig tillverkningsprocess. Den är perfekt för regionala recept och genuina rätter, Pasta Ricca kommer att ge er den där känslan av "hemgjord". Vårt motto är: kvalitet utan kompromisser! Vår målmarknad är produkter av hög kvalitet och typiska produkter, som i Italien och utomlands ständigt ökar. Kontakta oss för att ta reda på alla fördelar med vårt hantverksmässiga pastaföretag!
Italien, Firenze
Ett stenkast från de främsta konstmålen i den renässansens Florens, i hjärtat av den historiska stadskärnan, erbjuder Restaurang La Martinicca, som passar både florentinare och turister, de typiska smakerna från det toskanska köket i över 30 år. I en välkomnande och avskild miljö kan ni njuta av traditionella rätter som hemgjord pasta, florentinsk biff, ossobuco, torsk, trippa och säsongsbetonade produkter.
Italien, San Gregorio Magno
... (karuseller, bocciabanor, etc.) och för avkoppling, perfekt för en dag i naturen. Agriturismo Grotte di Pertosa Cilento Köket är helt kopplat till den gamla kulinariska traditionen i området, så hemgjord pasta, grillat kött, charkuterier och mycket mer. Råvarorna produceras av företaget självt, där det finns: uppfödningar, vingård, odlingsfält och olivlundar. Anläggningen erbjuder möjligheter till ridturer, ekologiska behandlingar på spaet, besök inom företaget och mycket mer.
... kompletteras av en pedagogisk del som bedrivs på två fronter: olivpressen och köket. Det är möjligt att besöka olivpressen genom en väg som guidar barnen i att förstå processen för olivutvinning. Därtill finns en matlagningsskola för barn där kurser hålls där eleverna lagar traditionella toskanska rätter som bröd, hemgjord pasta och kakor med genuina ingredienser från jordbruket.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play