Italien, Novoli
...Våra sniglar Helix Aspersa Muller är välformade, robusta och hållbara. De kommer inte från intensivuppfödning utan samlas in i sin naturliga livsmiljö. De är noggrant utvalda och certifierade på hälsoområdet för att säkerställa kvalitet och färskhet. Vi förvarar dem i kontrollerad temperatur för att bevara hållbarheten. PRODUKTEGENSKAPER OCH FÖRSÄLJNINGSVILLKOR Sniglar 100% naturliga, torra...
Portfölj (71)
Italien, Cicciano
...Handgjorda Sugarello-filéer i solrosolja, med eget varumärke och möjlighet till kontraktstillverkning.
Portfölj (5)
Italien, Pescara
...Gastronomiska sniglar helix aspersa muller är klara för köket. VÅRA SNIGLAR HELIX ASPERSA MULLER Denna art finns i olika klimat och jordar. Den växer snabbt i våra uppfödningar, där den enbart äter växtlighet, utan användning av foder. Vår metod med NATURLIG CYKEL UTOMHUS gör att vi kan föda upp våra sniglar uteslutande med växter, för att få en produkt av högre kvalitet både när det gäller organoleptiska och kulinariska egenskaper. Den används både som förrätt och som en näringsrik huvudrätt. Köttet som kännetecknar den har ett högt proteininnehåll och ett lågt fettinnehåll.
Portfölj (5)
Italien, Salerno
... ansjovis från Salernobukten till colatura di alici. — hos Fiordicosta. Återupptäck smakerna från vår gamla marina tradition genom att föra den autentiska kulturen från våra kuster till bordet. Colatura di alici. I glas i den nya serien på 100/250/500 och 1000 ml.
Portfölj (8)
Italien, Ibi
Produktion av Fior di Latte mozzarella skuren Napoli, tärnad, riven, endast gjord av mjölk, löpe, salt och mjölksyrabakterier, inga konserveringsmedel, inga förtjockningsmedel...
Portfölj (3)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play