Italien, Ripalimosani
...Polilab är det kompletta laboratoriet för omvandling av livsmedelsprodukter. Idealiskt för bearbetning av tomater (såser, kryddor), frukter (sylt och konserver), inlagda produkter, patéer och risotto.
Portfölj (3)
Italien, Foiano Della Chiana
...Monoblocklinje för fyllning och förslutning av cylindriska, koniska och fyrkantiga flaskor, burkar, glas, flaskor, är idealisk för matoljor, vin, sylt, konserver, såser osv. Komplett med: - 2 fyllmunstycken - 1 pneumatiskt förslutningssystem för trycklock Transportbandet har variabel hastighet som regleras av inverter. Den automatiska hanteringen styrs av PLC med pekskärm. Vid användning av samma...
Portfölj (4)
Italien, Ripalimosani
... behåller produkterna alla sina organoleptiska och näringsmässiga egenskaper. Kapacitet: från 30 till 300 liter. Uppvärmningstyp: ånga (för modeller från 50 liter och uppåt) eller elektrisk (endast upp till modellen på 100 liter). Cuocimix-serien är byggd med lutande botten eller med manuellt eller automatiserat lutningssystem för att underlätta tömning av produkten och rengöring av behållaren. Det finns även en vändbar version.
Portfölj (9)
Italien, Campobasso
... möjligt att koka produkten vid 60°C och på mycket kortare tid, vilket bevarar de organoleptiska egenskaperna, smaken, doften och färgen på den använda frukten, utan tillsats av pektin eller socker. Den möjliggör också sterilisering av alla typer av växtbaserade livsmedel, förutsatt att de är förpackade i lämpliga livsmedelsbehållare, och att koka med ånga, i vatten eller i vilken annan vätska som helst upp till 135°C.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play