Italien, Andalo Valtellino
Caffè De Roccis är den perfekta partnern för kvalitet och pris! Våra produkter: - Kaffe i bönor - Malet kaffe - Kompatibla kapslar och maskiner för systemen Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Keurig, K-Cup, Caffitaly, Cafissimo Tchibo - Pappersfilter - Produktion av kaffe och anpassade kapslar både i blandning och private label Torrefazione De Roccis kännetecknas av sin stora förmåga att vä...
Portfölj (44)
Italien, Savignano Sul Panaro
...Fyllig kaffe, stark och intensiv, med toner av hasselnöt och mörk choklad.
Portfölj (17)
Italien, Milano
...KAFFEBLEND I BÖNOR CREME 1KG FÖRPACKNING 1 KG Napoli Espressa Tät Blandning Krämig Blandning Special Artisan Blandning Konst Blandning Napoli Blandning Vending Blandning DEK Blandning...
Portfölj (116)
...Krämig, rund och sammetslen blandning med en robust och uttalad smak, inslag av kryddor och choklad samt en behaglig rökig ton. Bestående kakaosmak i eftersmaken.
Portfölj (17)
Italien, Acerra
...Miscela Cremoso Miscela 30% Arabica 70% Robusta. Brun crema. Intensiv, krämig, omslutande. Medium rostning. Likt en klassisk blandning, presenterar sig Miscela Cremoso med en crema av en djupare brun nyans, och på grund av sin fyllighet kommer man att uppleva en omslutande och bestående smak på gommen. N.B. Kapslarna för kaffe Cortese som är kompatibla med Dolce Gusto är förpackade i påsar som innehåller 10 kapslar. MISCELA: CREMOSO...
Portfölj (61)
Italien, Sant'agostino
...{"CAPSULE CAFFE' DECAFFEINATO":"KAPSLAR KAFFE' DECAFFEINATO","CONFEZIONATE IN AMBIENTE PROTETTO PER LA CONSERVAZIONE DEI SAPORI E DELLE PROPRIETA' ORGANOLETTICHE":"FÖRPACKADE I SKYDDAD MILJÖ FÖR ATT BEVARA SMAKER OCH ORGANOLÉPTISKA EGENSKAPER","CREMOSO DAL RETROGUSTO PIACEVOLE E PERSISTENTE":"KRÄMIG MED EN TREVLIG OCH BESTÄNDIG EFTERSMAK","CAPSULE CAFFE' INTENSO":"KAPSLAR KAFFE' INTENSO","CAPSULE...
Portfölj (6)
Italien, Sesto Fiorentino
... som finns i bönan, vilket ger kaffet en söt och behaglig eftersmak. Efter rostningen sker nedkylningen separat för varje enskilt ursprung. Denna metod säkerställer att kaffet behåller distinkta nyanser av aromer och smaker, som sedan balanseras för att uppnå perfekt harmoni i koppen. AROMATISKT PROFIL Stark och energigivande espresso kaffe, med en stark och intensiv smak. Fyllig och krämig kropp med en kraftfull kakaodoft, med inslag av rostade spannmål och rom.
Portfölj (9)
Italien, Pieve Di Cento
...Fyllig och krämig smak, med en lätt syra, en rik kropp och en arom som är fylld med intensitet och elegans. Aromatiken är konsekvent med blandningens starka karaktär, vilket rättfärdigar det upplevda värdet av bitterheten.
Portfölj (10)
...En blandning för älskare av starkt kaffe som söker en kopp krämig, fyllig espresso.
Portfölj (7)
Italien, Massa Lombarda
...Miscela Paradiso "top class" är företagets stolthet. En utmärkt historisk blandning, en lek av smaker från centralamerikansk Arabica, som har en fyllig och krämig konsistens, en rik och rund arom med subtila spritiga noter och en intensiv och långvarig eftersmak från det fina indiska kaffet, vilket gör den unik, oersättlig och originell som för femtio år sedan. Paradiso ger baristan ett resultat i koppen av en äkta italiensk espresso.
Portfölj (4)
Italien, Bronte
... Robusta med den delikata sötman av Arabica. Resultatet är en blandning som har en fyllig smak med inslag av kakao och karamell, avslutad med en mjuk och krämig textur. Vårt engagemang för kvalitet och hållbarhet innebär att denna produkt har etiskt framställts, och vi använder endast de finaste bönorna för att säkerställa en konsekvent högkvalitativ smak. Med Prestige Kaffebönor kommer dina kunder att njuta av en kaffeupplevelse som är rik, smakfull och oförglömlig.
Portfölj (3)
Italien, Vairano Scalo
...DEN 100% REN HASSNÖTSPASTAN, UTAN TILLSATSER ELLER STABILISATORER, TILLVERKAS AV OLIKA ROSTNINGSGRADAR. HASSNÖTSPASTAN ÄR EN HALVFABRIKAT, KÄNDA FÖR SIN ROSTNING SOM GER EN INTENSIV SMAK OCH SOM FÖRBLIR LÄNGE HOMOGEN OCH KRÄMIG. DEN ANVÄNDS SOM HUVUDINGREDIENS AV TILLVERKARE AV VÅFFLOR, PÅLÄGG, CHOKLAD, HASSNÖTSDRICKA, SAMT INOM GLASS- OCH BAGERIINDUSTRIN. DETTA PRODUKT ANVÄNDS FÖR ATT TILLVERKA GODIS OCH GLASS OCH GER KAFFE OCH CHOKLAD EN SÄRSKILD SMAK.
Portfölj (6)
Italien, Forli'
...Denna blandning av Robusta och Arabica har medvetet studerats av Moka Rica-laboratoriet för att återskapa hela aromen av café espresso. Fyllig och intensiv smak. I kaffekoppar är den krämig och intensivt hasselnötsfärgad. Gommen fylls med en stark och långvarig eftersmak.
Portfölj (23)
Populära länder för denna sökterm