Italien, Bergamo
Italien, Paterno'
...Kultivaren "Nocellara Etnea" representerar excellens, kronjuvelen i den etneiska olivproduktionen. Enligt en långvarig företags tradition väljs de gröna oliverna ut från träden, övervakas och så snart de är plockade, bearbetas de med skicklighet och beprövad erfarenhet. De omvandlas sedan, krossas konstfullt och först när det är rätt tidpunkt kryddas de med selleri och färsk mynta, lätt kryddade med oregano och chili och noggrant konserverade i extra jungfruolja.
Portfölj (9)
Italien, Castelvetrano
bearbetning, omvandling och förpackning av olja och bordsoliver från Nocellara del Belice, oliver i burkar för stor distribution och i hinkar för restaurangverksamhet, förpackningar i påse för turistplatser, olivpatéer av gröna oliver, svarta oliver och kryddade oliver, patéer av kronärtskockor, svamp och soltorkad tomat, vi förpackar även kronärtskockor i bitar i burk. Vi förpackar och bearbetar även för tredjepartsföretag med kundens etikett.
Italien, San Severo
...). ALLA ATT KOMBINATION MED DRYCKER ELLER SOM APERITIF TILL ÖL OCH FINA VINER. PATITOKI ÄR EN NY OCH ORIGINAL PRODUKT SOM FÖRENAR KVALITET OCH BEKVÄMLIGHET, DESSA KÄNNETECKEN ÄR HANTVERKSMÄSSIGA OCH HAR EN UNIK SMAK DÅ DE ÄR KRYDDADE. DET FINNS OLIKA FORMAT: 120 GRAM SOM SÄLJS I DETALJHANDEL ELLER ENGROSS, 250 GRAM FAMILJEPACKNING, 500 GRAM FÖR BARER OCH APERITIFER. DU KAN HITTA VÅR RECENSION PÅ GIALLO ZAFFERANO OCH KÖPA ONLINE PÅ BEERPORT ITALIA. BESÖK VÅR FACEBOOK- OCH INSTAGRAMSIDA. DU KAN KONTAKTA OSS PÅ NUMMER 392/6479981 OCH FRÅGA EFTER TERESA PASQUANDREA, ÄGARE AV FÖRETAGET.
Populära länder för denna sökterm