Italien, Belpasso
Cannolificio PENNISI grundades för 20 år sedan, först som en komplettering av en annan säsongsbetonad verksamhet, men med åren har arbetet blivit mycket mer intressant och har blivit huvudverksamheten. Verksamheten bedrivs på en yta av 3500 kvadratmeter, varav 1500 kvadratmeter är aktiva verkstäder och lager. Produktionen av plattan sker på traditionellt sätt. Dess traditionella recept är gjort av...
Portfölj (9)
Italien, Giarre
...Mandeltärningarna är en av symbolerna för det sicilianska konditoriet, spridda i olika former och konsistenser över hela ön: varje typ är utsökt, frestande som körsbär, för en leder till en annan. Det är mandelkakor, i Sicilien kallar vi dem 'paste di mandorla': i varianterna: Med Mandel, Med Apelsin, Med Citron och Med Pistage.
Portfölj (7)
Italien, Messina
...Doftande och läckra mandelkakor som är hantverksmässigt tillverkade av råvaror av högsta kvalitet och finns i olika smaker. Mjuka i smaken smälter de i munnen och lämnar en behaglig och söt smak.
Portfölj (10)
... torkad frukt, kandiserad frukt, nötter och torkade fikon. Alla småkakor är individuellt förpackade både för detaljhandeln och för catering. Certifierade produkter av hög kvalitet. Vi producerar även frysta mandelkakor. För mer information, kontakta vår säljare. Tel. +39 3477240044...
Italien, Roma
Sicilianska hantverksgodisar, fina mandelkakor och sicilianska påskgodisar som enbart tillverkas för hand. Den italienska excellensen uttrycks genom noggrant utvalda ingredienser med passion: de sicilianska Avola-mandelarna, de fina honungarna, de ekologiska citrusfrukterna från Sicilien och tillsatsen av den doftande bourbonvaniljen från Madagaskar. Det hantverksmässiga bageriet Mandorlada garanterar färskhet eftersom det endast producerar på beställning, högkvalitativa godisar utan gluten eller laktos. En bukett av smaker och dofter som sveper in i en söt och poetisk sensorisk komfort.
... inom gastronomi och i estetisk och kommersiell mening, marknadsföring och kommunikation som utvecklas personligen av Anna Maria. Utifrån de traditionella symbolprodukterna - nougat i sina varianter, mandelkakor, kandiserade skal, typiska festförberedelser - skapar de förutsättningar för nya recept, utforskar nya kundsegment och vårdar en noggrant utformad förpackning där symboliska föremål från det...
Vi är ett företag i provinsen Lecce som erbjuder produkter av högkvalitativ konditori, särskilt mandelkakor som tillverkas hantverksmässigt med användning av hälsosamma och genuina ingredienser, utan tillsats av konserveringsmedel. Vår marknad är både nationell och internationell, då vi exporterar ända till Japan. Vi har ett sortiment som sträcker sig från panettone till småkakor, från påskliljor...
Portfölj (8)
... panettoner, mandelkakor, pistagenötter, mandelpesto, krämer och frysta produkter. Vi har ett brett utbud av viner och typiska sicilianska produkter som förenar kärleken till jorden och engagemanget för att föra fram de bästa färdiga produkterna värdiga vår vackra Sicilien.
Italien, Caltagirone
Caféet Zagara är det rätta svaret för den som önskar utsökta bakverk tillagade med genuina ingredienser. Tårtor för ceremonier, buffébakverk och mycket mer, för alla typer av evenemang. Vi säljer våra typiska sicilianska produkter både i Italien och utomlands: Mandelkakor, färgglada bakverk, hantverksbakade småkakor och mycket mer. Vi erbjuder catering för ceremonier och föreslår även produkter från vår rostisserie. Kom och njut av våra Apericena med vänner, du kommer alltid att mötas av vänlighet och professionalism. Besök vår webbplats och boka ditt evenemang!
Italien, Catanzaro
SÖTSAKSFÖRETAG SOM PRODUCERAR: MANDELMJÖLK, MANDELPASTA, MANDELKAKOR, PRALINER, CHOKLAD, PANETTONE, TORRONE.
Italien, Roma
... har Pasticceria Dagnino i Rom inlett ett nytt kapitel i sin historia. Från och med idag presenterar de sig för kunderna i en helt ny skepnad, samtidigt som de bevarar kvaliteten och traditionerna från förr. Cassate, sicilianska cannoli, cassatine, frutta martorana, pignolata messinese, buccellato, mandelkakor kan faktiskt idag även köpas online.
Italien, Trecastagni
... råvaror), produktion (beredning av degar, rengöring och desinfektion av degar), förpackning (användning av material för livsmedelsprodukter) och distribution (La Casa del Biscotto distribuerar sina produkter genom ett eget försäljningsnät som har varit aktivt i många år över hela landet, med hjälp av lokala distributörer för att nå de viktigaste italienska provinserna). Bland de typiska sicilianska produkterna producerar vi även: Enkla mandelkakor, aromatiserade med essens av sicilianska citrusfrukter och fyllda med pistage-, apelsin- och citrongrädde.
Italien, Palermo
...sötsaker och frukostflingor tillverkade med fina mjöler från Timilia, Russello och Maiorca. Lins, kikärtor, mandlar, hasselnötter och andra baljväxter samt ekologisk torkad frukt får inte saknas. Många produkter från det sicilianska konditoriet: cannoli, cassata, mandelkakor, knäck och pistagenougat. Vi älskar hälsosam, ekologisk, smakrik och näringsrik mat. Vårt urval berättar om denna passion. Besök vår webbplats, ni kommer att få hjälp av vårt konsumentkontor i varje steg av köpet. Snabb och säker leverans.
Vi är hantverkare och våra produkter är typiska för området Cuneo (Piemonte), framställda av utvalda råvaror och handgjorda för att tillfredsställa den mest krävande kundkretsen: - AMARETTI: mandelkakor i 25 smaker (klassisk, hasselnöt, päron, kastanj osv.) - hållbarhet 8 månader. - CHOKLADER: DIAVOLI (cuneesi): marängskiva med fyllning av kräm i olika smaker (alkoholhaltiga och icke...
... rationalisering av utrymmen och avancerade maskiner. Dagligen garanteras sanering och en oklanderlig rengöring av arbetsmiljöerna. Vi producerar enligt traditionen pugliesiska bakverk såsom hembakat bröd, pugliesiska taralli, pugliesiska friselle, focaccia barese, lök calzone, pugliesiska mandelkakor och mycket mer. Vi producerar enligt traditionen pugliesiska bakverk såsom hembakat bröd, pugliesiska taralli, pugliesiska friselle, focaccia barese, lök calzone, pugliesiska mandelkakor och mycket mer.
Italien, Villa San Giovanni
Missionen är att göra produkterna och hantverket av mandelkakor, och framför allt made in Italy, känt i resten av världen, samtidigt som man alltid behåller kontakten med den söta och kulturella traditionen i Kalabrien och Sicilien. Essensen är territoriet, blicken är riktad mot framtiden på ett konkret och innovativt sätt.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play