Italien, Marmirolo
193km
...Ett mjöl gjort av italienska spannmål, kännetecknat av stor plastisitet och proteininnehåll, idealiskt för färsk pasta. Finns i förpackningar om 10 x 1 kg ATM.
Portfölj (56)
Italien, Forlì
100km
... vare sin anpassningsförmåga till olika klimat och jordar. Idag har sorghum blivit en ingrediens som används i stor utsträckning i internationell matlagning tack vare sina otroliga näringsegenskaper. Sorghum mjöl ekologiskt glutenfritt är en rik källa till vitaminer och mineraler. Det kan användas för att förbereda ett brett utbud av rätter, från pasta till bröd, från bakverk till salta rätter. Dess mjuka konsistens och lätt söta smak gör det lämpligt för att förbereda läckra tårtor, kakor, pannkakor och mycket mer.
Portfölj (50)
Italien, SALZANO
232km
...Användningen av den professionella maskinen för produktion av färsk pasta är tillgänglig för alla, den gör allt själv; det räcker med att lägga i ingredienserna så är pastan klar på några minuter i önskade typer och format. Efter att ha hällt i ägg, mjöl och vatten i behållaren knådar maskinen automatiskt i cirka 5 minuter, sedan börjar den med formningen. Maskinen finns nu i många restauranger...
Portfölj (6)
...Santi Lanfranco di Santi Alessandro & C. sas, beläget i Migliana i provinsen Prato, sysslar med livsmedel, import och export, handel och grossist av stora kvantiteter. Företaget, tack vare den erfarenhet som har uppnåtts, garanterar leveranser över hela världen även av stora mängder livsmedel, inklusive mjöl, olja, socker, tidningar, livsmedel, mjölk, kakor, pasta och sylt. Santi Gianfranco är garanti för professionalism. Kontoret ligger på via Della Casaccia, 4.
Italien, Foligno
129km
...innan den grillas i ugnen, bearbetas och kontrolleras för hand, en och en. Varje dag. Varje kund kan anpassa vår pizzabotten och toppa den efter eget tycke, sätta den i ugnen i några minuter och njuta av den äkta smaken, godheten och äktheten av italiensk pizza. Allt detta är möjligt eftersom vi inte använder konserveringsmedel, färgämnen eller tillsatser, utan endast två råvaror: mjöl och vatten.
Italien, San Rocco a Pilli
36km
... stenmalda mjöler, färsk och torr ekologisk pasta - Förädlad i vårt BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - små kikärtor från Chianti - små varierade linser - emmer och pärlbygg - rostad bygg på ved - skalad hirs - mjöl av spannmål och baljväxter malda på sten - flingor av spannmål - toskanska soppor - Turistboende: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våra 2 gårdar i Siena: Podere Cartaio och Podere Poggio al Sole - Turistboende i Florens: Villa Panzano. Direktförsäljning i företagets försäljningsställe, Podere Le Casacce - För våra gäster: måltider med våra ekologiska produkter.
Italien, Belforte Del Chienti
165km
... företaget och som är ekologiskt odlade. Vår pastaproduktion sker hantverksmässigt, endast ekologiskt mjöl och oligomineralt vatten på flaska, bronsspiraler och torkning vid låg temperatur, utan tillsats av förtjockningsmedel och/eller emulgeringsmedel. Våra Produkter Råvarorna för all vår pasta, flingor och puffar analyseras i förväg i certifierade laboratorier. Under bearbetningsfasen elimineras...
Italien, Anghiari
64km
... kompletteras av en pedagogisk del som bedrivs på två fronter: olivpressen och köket. Det är möjligt att besöka olivpressen genom en väg som guidar barnen i att förstå processen för olivutvinning. Därtill finns en matlagningsskola för barn där kurser hålls där eleverna lagar traditionella toskanska rätter som bröd, hemgjord pasta och kakor med genuina ingredienser från jordbruket.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play