...Berömd färsk ost med draget deg, som är helt gjord av helmjölk från buffel. Pärlvit färg, slät yta, liknande en mycket tunn "skorpa" som omsluter den utsökta inre degen. Finns i olika format och storlekar, även i icke DOP-version och fryst.
Italien, Giuliano
...Mjöl "00", vatten, moderjäst (naturlig jäst från typ 0 mjukt vetemjöl i pulverform, jäst, maltat spannmålsmjöl), salt, solrosolja, olivolja, mozzarella, paprikor, auberginer, zucchini, getost, Grana Padano.
Portfölj (129)
Italien, Martina Franca
...Bocconcini di Mozzarella är små färska ostar, tillverkade av mjölk av hög kvalitet. Dessa bocconcini kännetecknas av en mjuk konsistens och en mild smak, vilket gör dem perfekta att njuta av ensamma eller i sallader. Mozzarella är en mångsidig ost som passar för många användningar i köket, från kalla rätter till varma. Bocconcini di mozzarella är ett utmärkt val för den som söker en färsk och genuin produkt, idealisk för att berika varje rätt.
Portfölj (29)
Italien, Noci
...Mozzarella är en färsk ost med elastisk konsistens, kännetecknad av en slät, jämn yta och en snövitt färg. Smaken är söt och mild, och doften är frisk och behaglig. Den finns i olika former, resultatet av våra mästerostmakare: från bocconcino till nodino, från fläta till liten fläta och till fiordilatte. Vanligtvis avnjuts mozzarella färsk, antingen ensam som förrätt (fiordilatte skärs typiskt i skivor och kryddas med extra jungfruolja och tomat, vilket utgör basen för den berömda caprese) eller som tillbehör, i kombination med huvudrätter och även i salladsberedningar.
Portfölj (10)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP är en färsk ost av filad pasta som produceras uteslutande med buffelmjölk från ursprungsregionen. Buffelmjölk har en annan sammansättning än mjölk från andra djurarter som används för osttillverkning. Faktum är att den, till skillnad från komjölk och getmjölk, är rikare på proteiner, fetter och framför allt kalcium. Typer och Format Vikt: från 25 g till 2 kg HÅLLBARHET 12 DAGAR / HÅLLBARHET 18 DAGAR / HÅLLBARHET 21 DAGAR Koder: från 1702 till 17...
Portfölj (10)
Italien, Siano
...HAR DU NÅGONSIN TÄNKT PÅ ATT GÖRA OST HEMMA? MOZZARELLA ELLER RICOTTA? Med kit för hemmagjord ostproduktion är det möjligt, ett komplett kit, enkelt men med professionella verktyg för att göra goda hemmagjorda ostar. Kitet (22 X 17 X 12,5 cm), i en glad kartongförpackning, består av: - 100 ml av HÖGKVALITATIV VÄXTSAMMANSTÄLLARE (koagulerar upp till 200 liter mjölk) - 1 Mätkopp med markeringar...
... smakupplevelse, med respekt för folkhälsan. FILAB s.r.l. producerar Mozzarella di Bufala Campana DOP, uteslutande med färsk buffelmjölk, i följande storlekar: • Ciliegina eller Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Rökt Mozzarella eller Provola Dessutom producerar FILAB s.r.l. Ricotta di Bufala Campana DOP både färsk och homogeniserad färsk.
Portfölj (2)
Italien, Maruggio
...Druva: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produktionsområde: Östra området av Taranto Jordtyp: Röd jord blandad med tuff och/eller kalksten Vinstockstillväxttyp: Stödd alberello Genomsnittlig ålder på vinrankor: 15 år Genomsnittlig produktion / hektar: 90/120 kvintal druvor Skörd: September Druvskördemetod: Manuell Alkohol: 11% -12% vol. Färg: Levande rosé Bouquet: Karakteristisk vinös Smak: Torr, mycket harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Rekommenderas: Aperitif, fisk och italienska förrätter, skaldjur, delikata soppor samt grönsaker, mozzarella och färsk ost.
Portfölj (8)
Italien, Truccazzano
... och delikatessbutiker, grönsaksskärare och mozzarella-skärare, kålskärare, för hotell, restauranger och kantiner. Rundningsmaskiner och delare för bagerier och pizzerior. Vårt företag monterar som standard på alla skivmaskiner i produktion ett blad i rostfritt stål med 58-59 HRC i hårdhet, ytan har en behandling som vi har patenterat som garanterar perfekt överensstämmelse för kontakt med livsmedel, non-stick för utmärkta resultat med charkuterier, kött och ost. Vi kan garantera bladet i stål i 6 år mot rost och korrosion.
Italien, Zafferana Etnea
... distributionsplattformar gör att vi kan leverera till tusentals försäljningsställen i Italien och runt om i världen, som i Japan, USA, Frankrike, Belgien, Schweiz, Tyskland och andra. Zappalà har ett brett och diversifierat utbud av mejeriprodukter för detaljhandel, GDO och HORECA-försäljning: MOZZARELLA, RICOTTA, MASCARPONEOST (Pecorino, Caciotta, Provola, draget ost). Zappalà kan frysa, portionera (i...
...mestadels dedikerade till mozzarella och ricotta di Bufala och särskilt till mejerianläggningar för produktion av alla typer av "pasta filata"… ost, såsom mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata etc. Vi är också specialiserade på tillverkning och uppgradering av mini-mejerilinjer med olika produktionskapaciteter. -Alla våra MINI Dairy är "skräddarsydda" enligt kundens specifika krav.
Portfölj (1)
Italien, Ancona
...SOM: TORRA PASTA, FÄRSK PASTA, RIS, KAFFE, SKIVAD OST, RIVEN OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAKOR, NUGAT, BRIOCHE, CROISSANTER, GODIS, KRYDDOR, DROGER, KÖTT, TORKAD FRUKT, VARIERADE SKIVOR, PÅSKÄGG, JULKORGAR, KEMISKA PRODUKTER, DJURFODER, ANTI-GRITTOGAMIC, BYGGPRODUKTER, TVÄTTMEDEL O.S.V.
Produktion och försäljning av mozzarella för pizzerior, bocconcini, rökt ost och scamorza, ricotta, smör och preziosella.
Produktion och direktförsäljning samt grossistförsäljning av mozzarella, ricotta och ost...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play