Italien, Giuliano
...Mjöl "00", vatten, surdeg (naturlig jäst från typ 0 mjukt vetemjöl i pulverform, jäst, maltat spannmålsmjöl), salt, solrosolja, olivolja, tomat, mozzarella asiago, fontina, emmental, extra jungfruolja.
Portfölj (129)
Italien, Calatafimi Segesta
Angimbe gården ligger i Calatafimi - Segesta i provinsen Trapani. Vi producerar 100% naturlig olja, och vi har nyligen fått DOP-certifiering och är på väg att få BIO-certifikatet. Angimbe får sitt namn från skogen som omger den, som i sin tur härstammar från arabiska: inuti "gebbia", en stenbassäng som bevarar det värdefulla vattnet, för att ge vila åt människor och djur, och en livskälla. Våra tr...
Portfölj (3)
...Krydda baserad på extra jungfruolja med naturlig arom av vit tryffel - Rekommendationer: Utmärkt på tillbehör med kraftig smak, perfekt för att smaksätta kött, vilt, grönsaker och fyllningar. Ingredienser: extra jungfruolja (98 %), naturlig arom av vit tryffel (2 %) Finns även i storlekarna 250 ml och 500 ml.
Portfölj (10)
Italien, Firenze
...Kondition baserad på extra jungfruolja med naturlig arom av vit tryffel - Ingredienser: extra jungfruolja (98 %), arom av vit tryffel (2 %) Rekommendationer: Utmärkt på tillbehör med kraftig smak, perfekt för att smaksätta kött, vilt, grönsaker och fyllningar.
Portfölj (9)
Italien, Bronte
Italien, Fratta Todina
...Aromatiskt kryddor baserat på extra jungfruolja med naturlig arom av svart tryffel och handskivade tryfflar (Tuber aestivum Vitt.). Hantverksprodukt som flaskas för hand. Format 100ml med droppfri kork.
Portfölj (4)
...Delvis bakad fryst bakprodukt. Helt handgjord. Tillverkad med extra jungfruolja, tomatpuré och oregano. Naturlig jäsning i 24 timmar. Innehåller inte laktos. Oregelbunden form.
Portfölj (9)
...Bageriet "La Casa Del Pane" grundades 1982 i Pernumia, några kilometer från Padua och Venedig. Idag, efter mer än trettio år, förenar vi hantverkstraditioner med moderna teknologier och erbjuder våra kunder "Handrullade Grissini", tillgängliga i tre varianter: sesam, extra jungfruolja, 8 rostade spannmål och handskurna kex med extra jungfruolja, rosmarin och lök. Alla våra produkter är veganska...
Italien, Biancavilla
... och bevarar både trädet och frukten. Utvinningen, pressningen, sker kallt inom 8-12 timmar efter skörden. Detta är ett avgörande steg för att garantera en produkt av hög kvalitet. Lagringen sker i speciella aseptiska behållare av rostfritt stål, där naturlig sedimentering äger rum; därefter lagras den extra jungfruoljan i rostfria stålsilos, i väntan på förpackning. Det historiska företaget Cuscunà är det enda som erbjuder möjligheten att adoptera ett eller flera olivträd.
Portfölj (8)
Italien, Alvignano
Vi producerar ekologisk extra jungfruolja och biokosmetika med olja. Vår linje av biokosmetika är naturlig och passar alla hudtyper. Kombinationen av några av dessa produkter är ett värdefullt komplement i vården av vissa hudsjukdomar som akne, svampinfektioner, dermatit, psoriasis och eksem. Dessa produkter har som bas prisbelönt extra jungfruolja från PREMIO EXTRABIO (REGION CAMPANIA) och PREMIO INTERNAZIONALE BIOL (ANDRIA, REGION PUGLIA).
Italien, San Giovanni In Marignano
... produceras extra jungfruolja, naturlig och genuin honung samt fina viner. Vår anläggning representerar symbolen för en perfekt kombination av sekellång tradition och avancerad teknik. Kom och besök oss på vårt agriturismo i provinsen Rimini eller ring oss direkt på 0541 955128.
...Företaget Tota är specialiserat på produktion och försäljning av oliver för olja, extra jungfruolja. De oliver som produceras och säljs av företaget är följande: CORATINA - PERANZANA - CAROLEA - LECCINO - OGLIAROLA - PENDOLINO - FRANTOIO - CORATINA - "Vi har även ekologiska oliver". NOCCIOLINO DI SANSA: en naturlig produkt som endast kommer från mekanisk bearbetning av jungfruolja, en produkt som...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play