...perfekta att servera vid restaurangbord, barer, te-salonger osv.) eller i eleganta förpackningar att ställa ut på hyllor eller i hörn.
Ingredienser:
Sicilianska mandlar, socker,
Honung från Etna (apelsinblomma)
äggvita (naturlig, ej frystorkad)
Pistagenötter, choklad / Vanilj...
... påskägg i choklad, mandelkonfekt, chokladkonfekt, Avola-konfekt, nougat med hasselnötter, hantverksmässiga panettoner, nougat och nougatbitar, aromer. Produkterna tillverkas i det interna laboratoriet som, genom att följa gamla recept, upprätthåller den hantverksmässiga bearbetningen och kvaliteten av en överlägsen smak. Konfektyren erbjuder följande tjänster: skräddarsydda förpackningar, leveranser för privata fester och restauranger, konfektyr för varje tillfälle och hemleveranser.
... hantverksmässig process som respekterar den italienska traditionen och är fria från gluten, palmolja och härdade fetter för att garantera högsta kvalitet. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter: läcker nougat och choklad i alla former samt ett stort utbud av hantverksmässiga glassar. Våra produkter finns både under vårt eget varumärke och för tredje part. Våra produkter finns både i restauranger och små butiker samt i GDO. Kvalitet, innovation och flexibilitet kännetecknar vår produktion.
...-alkoholhaltiga... rom, limoncello, gianduja, nougat osv.) täckta med extra mörk choklad (minst 62% kakao). - hållbarhet 12 månader.
- TRUFFEL: gjorda av mörk choklad och hasselnötter, pudrade med kakao. - hållbarhet 12 månader.
- MAJSKAKA (CROSTATA DI MELIGA): En läcker tårta med majsmjöl som är smulig och mjuk, fylld med sylt. - hållbarhet 5 månader.
- MAJSKAKOR (PASTE DI MELIGA): utsökta kakor från den...