...Parmigiano Reggiano DOP är resultatet av en skicklig hantverksbearbetning, som har överförts från generation till generation. Medlemmarna producerar den enligt den traditionella metoden, i provinsen Mantova på Po:s högra strand. Tillgänglig i olika storlekar och lagringar som sträcker sig från minst 14 månader upp till 30 månaders mognad.
Italien, Misano Adriatico
...Läckra snacks med färsk Parmigiano Reggiano, gjord med DOP. 5 stänger om 20g av lagrad ost för en utsökt smakupplevelse. Hälsosam, rik på kalcium, proteiner och smak. Perfekt som ett snabbt snacks eller som ett hälsosamt tillskott till din måltid.
Portfölj (200)
Italien, Milano
...Confettura Extra di Pera Coscia och fint miel de Tiglio. Utan tillsatt socker och konserveringsmedel. Endast färsk säsongsfrukt och hantverksmässig honung från vår produktion. 100% made in Italy. För att uppnå den bästa konsistensen rekommenderas det att konsumera den vid en temperatur mellan 5-10 °C. Ingredienser: Pera 65%, miel de Tiglio 35% ABBINAMENTI Utmärkt för att kombinera med lagrade ostar som Parmigiano Reggiano, pecorini; blåmögelostar som Gorgonzola och Roquefort.
Portfölj (116)
Italien, MILANO
...Från 20 till 26 månader når Parmigiano Reggiano den mognad som krävs för att uttrycka sin karakteristiska smakrikedom, men behåller fortfarande smaknoter typiska för ung ost. Den erbjuder därför smakupplevelser av smält smör, mjölk och yoghurt, förenade med en fruktig eftersmak som påminner om banan och ananas, i en delikat balans mellan sött och salt. Osten framstår som smulig och grynig, med en halmgul färg. KG 35.000 HEL FORM VIKT PRIS PER KG I EURO 7,00 UTGÅNGSDATUM 15/10/2025 MINIMI BESTÄLLNING 50 HELA FORMER...
Portfölj (191)
...Parmigiano Reggiano 30 månader är en koncentration av smak, smulig och kornig, med en distinkt arom. Dess karaktäristiska smak gör den till en triumf för smaklökarna. Den långa lagringen gör den till en högdigererbar produkt som är rik på näringsämnen, lämplig för laktosintoleranta och små barn.
Portfölj (3)
Italien, Parma
...Greci Allmänna Lager, ett banbrytande företag inom ostlagring, främst av Parmigiano Reggiano.
Portfölj (4)
Italien, San Pietro Clarenza
...Denna väldoftande och smakrika pesto är idealisk för att förbereda utmärkta pastarätter. Bred på rostat bröd eller kex för att skapa läckra förrätter och snacks. Den tillför också doft och smak till salladen. INGREDIENSER: Färsk basilika minst 70%, extra virgin olivolja, solrosolja, Parmigiano Reggiano (MJÖLK, salt, LÖPE) PINJONER, VALNÖTTER, salt. Förpackningar om: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfölj (8)
... maskin, drivs med 380V. Levereras komplett med: Last- och lossningsrullband (n° 6 ostar av typen Parmigiano och grana både vid in- och utmatning). Skyddshölje för fullständig skydd av maskinen. N° 10 borstar för sidorrengöring av ostarna. N° 10 borstar för överrengöring av ostarna. N° 10 små borstar för sidorrengöring av ostarna. N° 2 nycklar för byte av borstar. N° 1 dammsugare komplett med filter, för sugning av ostdammet.
Portfölj (47)
100% Italia International Trade är ett företag vars syfte är att främja internationell handel. Företaget sysslar med att exportera högkvalitativa livsmedelsprodukter och sprida kännedom om de hälsofördelar som den medelhavsdieten erbjuder världen, genom att marknadsföra produkterna. För detta ändamål, utöver handelsrelationer, kan partnerskapsavtal ingås med föreningar, myndigheter eller företag, ...
Portfölj (10)
Italien, Genova
...Parmigiano-Reggiano produceras uteslutande i provinserna Parma, Reggio Emilia, Modena och delar av provinserna Mantua och Bologna, på slätterna, kullen och bergen som ligger mellan floderna Po och Reno. Detta är området som huserar fyratusen gårdar där boskapen föds upp på lokalt odlad foder.
Italien, Bagnolo San Vito
...{"Parmigiano Reggiano i hela former under valt":{"Minimi beställning":"650 Kg","Vikt":"37 Kg / 40 Kg","Pris":"€ 9,30 per Kg","Styrka":"24 månader"},"Parmigiano Reggiano i hela former (1:a valet)":{"Minimi beställning":"650 Kg","Vikt":"37 Kg / 40 Kg","Pris":"€ 9,60 per Kg","Styrka":"24 månader"}}...
Portfölj (2)
Italien, Martina Franca
Pioggia Store är ett italienskt företag som är ledande inom produktion och distribution av typiska livsmedelsprodukter från Puglia, med fokus på export till internationella marknader och grossistverksamhet. Tack vare en noggrant utvald råvaror, som enbart kommer från lokala odlingar och uppfödningar, garanterar vi autentiska och högkvalitativa produkter. Vårt sortiment inkluderar färska ostar som ...
Portfölj (29)
Försäljning och direktexport till cash and carry över hela världen, direktförsäljning till restauranger över hela världen, produkter från Italien, buffelmozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater för pizza, färsk pasta, pasta för italienska restauranger utomlands. Oslagbara priser på typiska italienska produkter, beställ på vår webbplats så får du produkterna direkt till din r...
Portfölj (10)
Italien, Sant'ilario D'enza
... 320) samt Caseificio Colline di Selvapiana och Canossa (matrikel nr 417). Leveranskedjan för vår Parmigiano Reggiano är kort, integrerad, kontrollerad och certifierad för djurvälfärd. En modell som gör att vi kan verifiera och maximera kvaliteten på vår produkt varje dag, och erbjuda den i ett brett utbud av lagringar (från 12 till över 40 månader) och typer. Förutom standard Parmigiano Reggiano...
Italien, Soragna
Sarca, baserad i Soragna, arbetar med att vakuumförpacka i Cryovac, termoformad och med modifierad atmosfär i plastfilm och påse med hårda och halvhårda ostar, Parmigiano Reggiano och Grana Padano. Organisation för transporter i Italien och utomlands med lastning av containrar, groupage, montering, lagringstjänster och fraktplattformar.
Italien, Busto Arsizio
La Castellanza spa sysslar med produktion och distribution av mejeriprodukter och ostar, inklusive mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren get och många andra läckerheter, alltid med enbart färsk mjölk. En av våra specialiteter är getostar, som har en överlägsen digestibilitet jämfört med andra ostar. Vi producerar också smör och mascarpone av högsta kvalitet.
... när det gäller lagring av spannmål, försäljning av jordbruksprodukter och produktion av djurfoder, till exempel för mjölkkor som är anslutna till Parmigiano Reggiano. Försäljningen av ved och pellets i pall är på uppgång, med möjlighet för kunderna att få hemleverans.
Portfölj (9)
Italien, Bibbiano
...Ostfabriken har sitt säte på Via Vittorio Veneto 4, naturligtvis i Bibbiano (RE), och varje dag produceras i genomsnitt 16 hjul av Parmigiano Reggiano (nästan sex tusen på ett år), märkta med registreringsnummer 629. I butiken: "La corte del Parmiggiano Reggiano" sker direktförsäljning till allmänheten av Parmiggiano Reggiano, smör och ricotta. Trots vad som har hänt i andra verksamheter har...
Italien, Montechiarugolo
Jag presenterar mig, jag är Giorgio Bonati och tillsammans med min son Gianluca driver vi vårt jordbruk i Parmas landsbygd. Vi är en familj av bönder och uppfödare i fyra generationer. Idag har vi cirka 100 kor som producerar mjölk som vi förvandlar till Parmigiano Reggiano i vår ostfabrik. Därefter lagrar vi produkten i ett lagringsutrymme. Vi producerar vår Parmigiano Reggiano endast med mjölk...
Italien, Gambasca
... Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola och mycket mer. Vår kunskap om marknaderna och förmågan att identifiera och tolka kundernas behov gör att vi kan ge råd till kunden och hjälpa dem att växa och få kunskap om produkterna, presentationen, skärningen, förvaringen och kombinationerna. Vi når hela Piemonte och Ligurien med vår kyltransportflotta och har en organisatorisk struktur för internationella leveranser.
Italien, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, beläget längs via Emilia mellan Reggio Emilia och Parma, är producent av gräddsmör med en oemotståndlig smak, eftersom det samlas in från mer än 150 mejerier som producerar Parmigiano Reggiano. Förutom att erbjuda alla möjliga smörvarianter är företaget också lagringsspecialist för Parmigiano Reggiano (som de även producerar) och Grana Padano, som säljs både i hela...
Italien, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi är specialiserat på lagring och portionering av italienska ostar och mer därtill. Vi kan erbjuda ett komplett paket av ostar: Grana Padano Dop och Parmigiano Reggiano Dop i olika lagringar, portioner och rivna varianter. Många italienska DOP:er: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, schweiziska ostar, hårda ostar, mjuka ostar, get- och fårost, Provoloni, unga, semi- och superlagrade mjölkostar.
Italien, Guastalla
I Guastalla, mellan Reggio Emilia och Parma, förenar ett familjeägt företag de två bästa traditionerna i Emilia Romagna, den kulinariska konsten och ingenjörskunnandet. Bertazzoni är arvtagare till regionens gastronomiska arv, produkter som parmaskinka, salami och mortadella, Parmigiano Reggiano och balsamvinäger. Av denna anledning använder de som älskar att laga mat Bertazzonis kök och spisar, byggda med passion och kompetens av köksexperter.
Italien, Torino
... kvalitet. PAMA:s produktsortiment föds ur en noggrann urval av producenter som är särskilt uppmärksamma på kvaliteten på råvarorna och sträcker sig från representativa och prestigefyllda varumärken som parmaskinka och Parmigiano Reggiano, till andra produkter av stor förbrukning som kan tas med till våra bord varje dag, samt till regionala nischprodukter, resultatet av en ständig strävan att återupptäckta gamla och bortglömda smaker. PAMA erbjuder det mest kompletta valet av charkuterier och ostar, som kan tillfredsställa även den mest kräsna gourmet.
... investeringar för att möjliggöra en stark ökning av produktionen av Parmigiano Reggiano: 1960 hade vi 107 medlemmar, den bearbetade mjölken var 20 000 kvintal och produktionen var 3 700 formar per år. År 2005 blev medlemmarna 24, den bearbetade mjölken nådde 165 000 kvintal och formar 30 000 per år. År 2017 var medlemmarna 16, den bearbetade mjölken var 215 000 kvintal och de producerade formar var 36 000 per år.
Italien, Cesenatico
Terre di Romagna Rika på Traditioner, Passioner och Smaker föddes Pastificio La Fenice, där användningen av råvaror för produktion är av grundläggande betydelse för att upprätthålla hög kvalitet. Bland de viktigaste och mest använda råvarorna finns Certifierad Romagnolmjöl och Semola från Altamura, Parmigiano Reggiano och Grana Padano, båda DOP, samt ägg uteslutande från italiensk produktion. Vi har möjlighet att producera både färskpasta i ATM och IQF fryst pasta. Italiensk smak, passion för kvalitet och det bästa på bordet. Det är vad Pastificio LA FENICE står för.
Italien, Milano
... produktionskonsortier av typiska italienska och utländska produkter såsom Parmigiano Reggiano, Grana Padano, konserverade livsmedel, extra jungfruolivolja med mycket låg syrahalt, italiensk och spansk skinka (jamon iberico), bresaola, fryst fisk (argentinska räkor). Genom att marknadsföra produkter som är reserverade för nischmarknader har vi skapat en lojal kundbas av specialiserade distributörer både i Italien och...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play