...Gorgonzola är en ost med rå mjölk av ljusgul färg, vars gröna ådror beror på mögelprocessen, det vill säga bildandet av mögel. I den söta versionen är den krämig och mjuk, med en speciell och karaktäristisk smak, något kryddig. I den kryddiga versionen har den en mer uttalad och stark smak, vars pasta är mer mögelbildad, fast och smulig. Producerad med pastöriserad mjölk från gårdar belägna i ursprungsområdet med tillsats av mjölksyrabakterier och utvalda mögelsorter, naturligt fri från laktos. Den finns tillgänglig i de klassiska formaten.
Italien, MILANO
...kakaosmör, emulgeringsmedel: solroslecitin, vanillin), granulat av "Pan di Stelle"-kaka 2% [vetemjöl, socker, solrosolja, smör, högkvalitativ pastöriserad färsk mjölk, kakao, choklad (kakaomassa, socker, kakaosmör, naturlig vaniljarom, emulgeringsmedel: sojalecitin), färska ägg, honung, hasselnötter, vetestärkelse, jäsmedel (natriumbikarbonat, ammoniumbikarbonat), salt, aromer, äggvita i...
Portfölj (229)
... kylmedel. – Plattvärmeväxlare, monterad på en ram av massiv rostfritt stål AISI 304. – Den har följande termiska cykel: 4-40-70-82-52-16-4; – Kylaggregat – Centrifugalpump för mjölk – Pump för varmvattenkrets – Pump för mjölktransport till förpackning – Homogenisator – Konstant nivåbehållare på Lt, 100 – Asameter – Separator för rengöring och avskiljning – Kompressor för tryckluft på Lt. 30 – 2 självständiga kyltankarna för lagring av pastöriserad mjölk på Lt. 300 Cd.
Portfölj (9)
...Mozzarella Julienne/kubad för pizza, gjord på pastöriserad mjölk och levande mjölksyrabakterier INGREDIENSER: Pastöriserad komjölk, salt, löpe.
Portfölj (10)
Italien, Bronte
... (vanillin). Täckning: socker, vegetabiliska fetter (palm, palmolja), ren hasselnötsmassa 10% (rostade och raffinerade hasselnötter), skummjölkpulver, laktos, hasselnötsbitar 5%, E322, aromer (vanilj och mjölk).
Portfölj (56)
Italien, Montelibretti
... mer attraktiva för konsumtion. Mejeriet har CE-märkning (IT F8W1G CE). Företaget är specialiserat på produktion av färska ostar, såsom primo sale, stracchino och robiola, lagrade ostar och ricotta. Vit och fruktig yoghurt samt pastöriserad mjölk produceras också. Vårt kommersiella erbjudande fokuserar på osten Orazio, en semi-lagrad ost som är lämplig för bordskonsumtion och marknadsförs efter några veckors lagring. Den torra saltingen och lagringen i naturliga lokaler gör den unik med sina sensoriska egenskaper.
Italien, Pollena Trocchia
... till allt från små mejerier till medelstora och stora mejeriföretag. Vi erbjuder nämligen B2B-tjänster och produkter till mejerier, mjölkproducenter och mejeriföretag av små, medelstora och stora storlekar. Våra styrkor ligger framför allt i marknadsföring av mjölk, både rå och pastöriserad, i tankar (cirka 26.000 kg) från både italiensk och utländsk produktion (främst tysk mjölk) samt marknadsföring, både direkt och genom agenter, av industriell ostmassa från Tyskland, Polen och Litauen, liksom FÄRSK OSTMASA i lådor från utländsk produktion.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play